stefano van engelen26 juli en alweer het 6e toernooi van de Havenzicht zomerranking. Met 15 deelnemers een wat mindere opkomst maar het was dan ook 37 graden en niet echt lekker dartweer. Er werd gestart in 3 poules van 4 en 1 poule van 3. De 4 poulewinnaars waren deze keer; Danny Mak, Wilbert van Veen, Stefano van Engelen en Dennis Zijdemans. De finale in de WR ging het dan ook tussen 2 poulewinnaars: Stefano en Dennis. Het was dit keer Stefano die het scherpst was en met 5-3 de finale op zijn naam schreef.

In de VR waren het Maurice de Jong en Agnes Gouman die de finale haalden. Agnes die deze avond zonder Schier was liet dan ook gelijk maar zien dat zonder Schier ook niet met haar te spotten valt en zij won de finale van Maurice met 4-3.

De hoogste finish werd deze avond gegooid door Dennis Zijdemans met 2x 130. Er werden 6 180ers gegooid en daarvan gooide Dennis Zijdemans met 3 stuks de meeste.

De prijzenpot werd aangevuld met 75 euro en staat nu op 575 euro. Deze week het 7e toernooi met hopelijk wat betere (dart)temperaturen als afgelopen week,

Jan en Petra de Vormer.