19 juli en alweer de 5e in een reeks van 10 zomertoernooien. Met 21 deelnemers weer goed bezocht en precies op tijd kon er weer begonnen worden in 1 poule van 5 en 4 poules van 4. De poule winnaars waren, Wesley Plaisier, Ron Willemstein, Simon Aupperlee, Jeroen Mulder en Marco Los. Bij de laatste 4 in de WR waren er van de 5 poule winnaars nog 4 over.

In de halve finales waren het Wesley Plaisier vs. Marco Los en Jeroen Mulder vs. Ron Willemstein die uit mochten gaan maken wie de finale zou gaan spelen. Wesley versloeg Marco met 4-0 en Jeroen mulder wist met matchdarts tegen toch te winnen van Ron Willemstein met 4-3.

De finale was iets minder spannend, waar de verwachting was dat Wesley deze finale wel even zou winnen was de werkelijkheid anders. Jeroen ging furieus uit de startblokken en wist 3-0 voor te komen. Wesley wist nog wel 3-1 te maken maar verder miste hij de weinige kansen die hij kreeg. Einduitslag 5-1 voor Jeroen Mulder.

In de VR waren het Jaap Dijksman en Vincent van de Bogaert die de finale bereikten. Het werd een 4-3 overwinning voor Jaap die daarmee de overwinning in de VR naar zich toe trok.

De hoogste finish werd gegooid door Stefano van Engelen met 120 en de meeste 180ers werden gegooid door Wesley en Stefano (beide 3 stuks) van de in totaal 11 deze avond.

Natuurlijk werd ook de prijzenpot weer aangevuld met 105 euro en die komt dus te staan op 500 euro. Op donderdag 26 juli het 6e toernooi en dan is natuurlijk iedereen weer welkom, zal wel afzien worden daar ze 34 graden opgeven en het niet echt lekker dartweer zal zijn.
Maar ja..........tis overal warm zullen we maar zeggen...........

Groeten, Jan en Petra de vormer