jan denis zijdemans12 juli en wederom een heerlijke temperatuur om een paar pijlen naar het bord te gooien. Met 21 deelnemers deze avond maakt dat 4poules van 4 en 1 van 5. Na de poules hadden we dus 5 poulewinnaars, te weten, Stanley de Vormer, Ron Willemstein Jeroen van Die, Dennis Zijdemans en Schier Gouman. Van deze 5 spelers haalde er 2 de finale en troffen elkaar daarin dus ook. Dennis en Schier gingen gelijk op tot 3-3. De volgende 2 legs gingen echter naar Dennis en die won hiermee dan ook de finale en de 14 punten,

In de VR waren het Stefano van Engelen en Gert-Jan van de Ruit die de lakens uitdeelden, Stefano had last van zijn rug en was zodoende 3e geworden in een zware poule, echter in de VR was er verder niemand die hem kon stoppen al deed Gert Jan verwoede pogingen. Stefano was echter te sterk en won de finale met 4-0.

Er werd 9x 180 gegooid deze avond waarvan de meeste (2 ) uit handen van zowel Stanley als Stefano kwamen. De hoogste finish bleef steken op 132 en werd na eerst Maurice met 115 door Stefano gegooid.

Met 21 deelnemers werd de pot voor het eindtoernooi aangevuld met 105 euro en komt daarmee op 395 euro. Deze week het 5e toernooi van 10 en voor een ieder is het eindtoernooi dus nog haalbaar. Wel moet er minimaal aan 5 toernooien deelgenomen zijn en moet men bij de beste 32 worden eindigen.

Tot volgende week,

Groeten, Jan en Petra de Vormer