wesley blonde schone5 juli, en alweer het 3e zomeravondtoernooi, een heerlijke temperatuur en 22 deelnemers. Deze 22 deelnemers werden over 5 poules verdeeld; 4 van 4 en 2 van 5. In de VR waren het Maurice Burgemeester en Schier Gouman die zich de finale inspeelden. In deze finale was het Maurice die de scherpste was en met 4-2 aan het langste eind trok.

In de WR waren het Wesley Plaisier en Stefano van Engelen die de finale bereikten. In de finale ging het redelijk gelijk op. De eerste 4 legs werden 4 breaks en zodoende stond het 2-2. Daarna miste Stefano zijn dubbel en haakte af, de laatste 3 legs gingen naar Wesley en dus ook de winst

De hoogste finish was lang in handen deze avond van Stefano met 135, maar Wesley wist daar toch nog overheen te gaan met 145. De meeste 180ers werden wel gegooid door diezelfde Stefano namelijk 4 stuks van de in totaal 9 deze avond.

De prijzenpot die op 180 euro stond werd aangevuld met 110 euro en staat dus na 3 toernooien op 290 euro. Deze loopt dus lekker op en zoals men weet word deze op het finaletoernooi in zijn geheel uitgekeerd aan de mensen die zich hiervoor plaatsen.

Om in aanmerking te komen moet men minimaal 5x meegedaan hebben en in de top 32 staan. Een ieder kan zich dus nog plaatsen op dit moment. Volgende week deel 4 van 10, inschrijven tot uiterlijk 19.30. Mocht je iets later komen laat het even weten.

Groeten, Jan en Petra de vormer.