jaap jeroen24 augustus en alweer het 12e en laatste toernooi van de Havenzicht zomer ranking 2017 alvorens de finale word gespeeld op 31 augustus. 22 deelnemers deze keer wat 2 poules van 5 en 3 poules van 4 opleverde. Poulewinnaars werden; Anne Schaap, Ledion Collaku, Geert van Wageningen, Jeroen van Die en Ron Willemstein.

Jaap Dijksman schakelde hierna 3 van de 5 poulewinnaars uit en daarmee bereikte hij de finale waar hij de laatst overgebleven poulewinnaar trof. Die was echter niet van plan om Jaap ook hem uit te laten schakelen en ging liever zelf voor zijn 5e toernooi overwinning. Dit lukte hem vrij gemakkelijk, schijnbaar had Jaap alles gegeven tegen zijn 3 eerdere tegenstanders en met 5-1 was het Jeroen van Die die de winst pakte.

In de VR waren het Wim Doesburg en Leen van Welie die de lakens uitdeelden. Nadat Wim op een 2-1 voorsprong was gekomen deed Leen toch maar een tandje bij en met 4-2 won Leen de VR.

Er werden slechts 6 180ers gegooid waarvan Leen en Jeroen er beiden 2 gooide. De hoogste finish bleef steken op 119 en werd gegooid door Jeroen van Die.

De prijzenpot werd aangevuld met 110 euro en staat nu op 1355 euro. Dit bedrag wordt volgende week uitgekeerd aan de spelers die hiervoor in aanmerking komen omdat ze minimaal 6x zijn geweest en in de top 32 staan.

Volgens de regels komen er dus 25 personen voor de finaledag in aanmerking. Deze worden in de computer ingevoerd en wel de nr. 1 van de stand als 1e en de nr. 25 als laatste en die worden weer verdeeld over 6 poules (door evt. afmeldingen kan dit nog veranderen). Daarna volgt het knock-out gedeelte zoals elke week.

De loting zal vroeg zijn zodat we ook wat eerder aan de wedstrijden kunnen beginnen en het niet te laat word. IEDEREEN WORD DUS VERZOCHT OM 19.15 AANWEZIG TE ZIJN OP 31 AUGUSTUS. Mocht dit voor sommige echt niet lukken bel dan even. Ook als je helemaal niet kan/komt even melden a.u.b.

Kijk voor de einstand op www.dartpromotie.nl

Tot volgende week,

Groeten, Jan en Petra