jeroen van die17 augustus en alweer het 11e en dus voorlaatste zomerranking toernooi in café Havenzicht te Ridderkerk. Met 24 deelnemers dus 6 poules van 4. Hierin waren Mareno Michels, Remco Mak, Jeroen van Die, Herco van de Brink, Ledion Collaku en Leen van Welie de sterkste en dus poule winnaars.

Jeroen mulder schakelde vervolgens 2 van deze 6 uit (Leen van Welie en Remco Mak) om daarna in de halve finale te verliezen van Wesley Plaisier. Jeroen schakelde Jaap Dijksman en Mareno Michels uit en werd zodoende de tegenstander van Wesley in de finale. Jeroen had er duidelijk zin in en met 5-2 werd Wesley verslagen en mocht Jeroen zich winnaar noemen van het 11e toernooi.

In de VR waren het Schier Gouman en Danny mak die de finale speelde, hierin was Schier de scherpste en hij versloeg Danny met 4-2.

Er werden 17 180ers gegooid deze avond en met 8 stuks nam Jeroen van die de meeste voor zijn rekening. Als hoogste finish werd 120 gegooid en wel door 2 personen, Wesley Plaisier en Mareno Michels.

De prijzenpot werd aangevuld met 120 euro en staat nu op 1245 euro met nog 1 toernooi te gaan.

Tot donderdag,

Groeten, Jan en Petra de vormer