wesley plaisier Jan de Vormer21 deelnemers op de 10e zomeravond zomer ranking in café Havenzicht te Ridderkerk wat 4 poules van 4 en 1 poule van 5 opleverde. Danny Mak, Wilbert van Veen, Simon Aupperlee, Jaap Dijksman en Mareno Michels waren de sterkste in hun poule en werden allen poulewinnaar.

Bij de laatste 8 waren het Danny en Mareno die als eerst 2 poulewinnaars tegen elkaar moesten en Mareno toonde zich de sterkste. Daarna versloeg Mareno Leen van Welie en stond daarmee in de finale. In de finale trof hij Wesley Plaisier. Die had op zijn beurt afgerekend met Jeroen van Die, Wilbert van Veen en Jaap Dijksman. De finale ging tot 2-2 gelijk op. Echter in de 6e leg wist Wesley Mareno te breken om vervolgens zijn eigen leg te houden. 5-2 overwinning voor Wesley en daarmee de toernooi zege.

In de VR was het Marco Los die de lakens uitdeelde, hij was in de VR gekomen doordat hij 3e in zijn poule was geworden achter Mareno en Wesley. In de finale was Ledion Collaku zijn tegenstander. Deze finale ging tot de laatste leg die Marco wist te winnen en zodoende met 4-3 de VR op zijn naam schreef.

Er werden 12 180ers gegooid en Wesley gooide er met 4 de meeste. De hoogste finish werd gegooid door Danny Mak met 150.

De prijzenpot werd aangevuld met 110 euro en staat nu op 1125 euro. Met nog 2 toernooien te gaan alvorens het eindtoernooi wordt gespeeld. Tot nu toe hebben zich 20 personen geplaatst voor de finaledag maar daar kunnen er nog 7 bijkomen mits deze personen aan genoeg deelnames (6) komen.

Groeten, Jan en Petra de vormer