jaap jan mareno27 juli en 22 deelnemers op de donderdagavond zomer ranking in café Havenzicht te Ridderkerk. Dit resulteerde in 5 poules, namelijk 3 van 4 en 2 van 5. Poulewinnaars waren deze avond; Mareno Michels, Wesley Plaisier, Simon Overkleeft, Jeroen van Die en Ger Boekkee.

Bij de halve finale aangekomen waren er hier nog 3 van over, Mareno trof Jeroen en Wesley speelde tegen Wilbert van veen die als enige van de 4 geen 1e maar 2e in zijn poule was geworden. Mareno won met 4-1 van Jeroen en Wesley met 4-3 van Wilbert. Finale Mareno tegen Wesley. Mareno had tot de finale slechts 2 legs verloren en daar kwam er in de finale geen meer bij. Hij versloeg Wesley met 5-0. En won hiermee zijn 3e Havenzicht zomer toernooi in even zoveel deelnames.

In de Vr waren het Jaap Dijksman en Maik Brausewetter die de finale speelden. Maik won in de halve finale van Agnes Gouman die het liet leggen op de dubbel. Jaap speelde Vincent van de Bogaert uit het toernooi in de andere halve finale. In de finale was Jaap de sterkste en met 4-1 won hij van Maik.

Er werden 12 180ers gegooid deze avond en Wilbert nam met 4 stuks de meeste voor zijn rekening. De hoogste finish kwam uit handen van Mareno met 127. De pot werd bijgevuld met 110 euro en staat nu op 915 euro met nog 4 toernooien te gaan.

Voor de liefhebbers is er natuurlijk aanstaande zondag 30 juli eerst nog de Open Havenzicht koppels met als 1e prijs 200 euro voor de winnaars. Op dit moment zijn er 28 koppels ingeschreven dus mocht je nog mee willen doen. Geef je dan snel op bij Freddy de Geus of Patrick van de Boogaard (HW-DARTS). Want 32 koppels is het maximum zondag.

Groeten, Jan en Petra de Vormer