jeroen van die20 juli en met 22 deelnemers kon het 7e zomerranking van start gaan met 2poules van 5 en 3 van vier. Dit leverde 5 poule winnaars op. Stanley de Vormer, Jaap Dijksman, Maarten van Ettinger, Agnes Gouman en Jeroen van Die waren de sterkste in hun poule. Van deze 5 werden er in de kwartfinales maar liefst 4 uitgeschakeld en bleef alleen Jeroen van Die over, daar hij ook de halve finale wist te winnen van teammaat Wim Doesburg stond hij voor de 7e keer op rij in de finale.

Hierin trof hij Jeroen Mulder die in de andere halve finale had afgerekend met Remco Mak. In de finale was Jeroen van Die net wat scherper als Jeroen Mulder en met 5-2 wist Jeroen van Die zijn 3e toernooizege te boeken.

In de VR waren het Schier Gouman en nieuwkomer Erik van Ree die de finale haalden. Schier had zijn beste spel in de kwart en halve finale gespeeld en zodoende kon Erik met 4-2 de finale op zijn naam schrijven.

Veel dorst hadden de meeste niet, er werden maar 6 180ers gegooid deze avond. En met 2 stuks was het Jeroen van Die die daarmee de meeste gooide. De hoogste finish van de avond werd gegooid door Maurice de Jong met 99.

De prijzenpot is inmiddels opgelopen naar 805 euro en zal worden verdeeld op het finaletoernooi op 31 augustus. Degene die bij de beste 32 eindigt en minimaal 6x heeft mee gedaan kunnen hier aan mee doen.

Groeten, Jan en Petra de Vormer