jaap jeroen6 juli en alweer de 5e in een reeks van 12 zomertoernooien. Met 22 deelnemers weer goed bezocht en precies op tijd kon er weer begonnen worden in 2 poules van 5 en 3 poules van 4. De poule winnaars waren, Jeroen van Die, Wilbert van Veen, Ledion Collaku, Ron Willemstein en John Schipper.

Bij de laatste 4 in de WR waren er van de 5 poule winnaars nog 3 over, alleen Maarten van Ettinger wist zich als 4e bij dit gezelschap te spelen. Hij trof in de halve finale Wilbert van Veen. Het leek erop dat Wilbert zijn beste spel achter de rug had en Maarten net wat scherper was, dit resulteerde in een 4-2 overwinning voor Maarten. In de andere halve finale waren het Jeroen van Die en Ledion Collaku die elkaar troffen. Ook deze partij eindigde in een 4-2 stand en wel voor Jeroen die daarmee zijn 5e finale speelde in evenzoveel toernooien. Waar hij vorige week zijn 1e finale wist te winnen plakte hij daar gelijk zijn 2e aan vast. Met 5-2 moest Maarten eraan geloven.

In de VR waren het Jaap Dijksman en Vincent van de Bogaert die de finale bereikte. Het werd een 4-2 overwinning voor Jaap die daarmee de overwinning in de VR naar zich toe trok.

De hoogste finish werd gegooid door Wilbert met 128 en de meeste 180ers werden gegooid door Maarten met 3 stuks van de in totaal 11 deze avond.

Natuurlijk werd ook de prijzenpot weer aangevuld, met 110 euro, en die komt dus te staan op 565 euro.

Volgende week het 6e toernooi en dan is natuurlijk iedereen weer welkom, natuurlijk zal ik zelf dan ook weer meedoen dus …...

Groeten,
Jan en Petra de vormer