jeroen van die29 juni en wederom een heerlijke temperatuur om een paar pijlen naar het bord te gooien. Met 24 deelnemers deze avond maakt dat 6 poules van 4. na de poules hadden we dus 6 poulewinnaars, te weten, Dennis van Genderen, Danny Mak, Maarten van Ettinger, Remco Mak, Jeroen van Die, en Ron Willemstein. Van deze 6 spelers haalde er 2 de halve finale en troffen elkaar daarin ook.

Jeroen mocht het opnemen tegen Maarten van Ettinger, met 4-2 trok Jeroen aan het langste eind en plaatste zich voor de 4e keer op rij in 4 toernooien voor de finale. De andere halve finale ging tussen Leen van Welie en Wilbert van Veen. Wilbert liet er geen gras over groeien en met 4-0 plaatste hij zich voor de finale. Na 3 verloren finales op rij vond Jeroen het dan toch wel genoeg, ontketend was ie en met 5-0 ging Wilbert ten onder en had Jeroen eindelijk de winst in de finale te pakken.

In de VR waren het Wim Doesburg en Schier Gouman die de lakens uitdeelde, in de finale was het Wim die met 2-0 voorkwam en toen de handrem erop zette. Hij zag Schier de volgende 4 legs winnen en zodoende pakte schier de overwinning in de VR.

Maar liefst 19 180ers werden er gegooid deze avond waarvan de meeste (6) uit handen van Jeroen kwamen gevolgd door 4 van Wilbert van veen. De hoogste finish bleef steken op 124 en werd door Maarten van Ettinger gegooid.

Met 24 deelnemers werd de pot voor het eindtoernooi aangevuld met 120 euro en komt daarmee op 455 euro. Volgende week het 5e toernooi van 12 en voor een ieder is het eindtoernooi dus nog haalbaar. Wel moeten er minimaal 6 deelgenomen zijn en bij de beste 32 worden geëindigd.

Tot volgende week,

groeten, Jan en Petra de vormer