mareno petra 22 0515 juni en wederom een heerlijke avond om een pijltje te gooien. Met precies hetzelfde aantal deelnemers (21) als op het 1e toernooi konden we van start gaan. Dit deden we dus op dezelfde wijze als vorige week met 4 poules van 4 en 1 van 5.

Poule winnaars waren dit keer; Simon Aupperlee, Ledion Collagu, Mareno Michels, Ron Willemstein en Jeroen van Die. Deze keer waren het Simon Aupperlee en Ledion Collagu die elkaar troffen als poulewinnaars in het knock-out systeem. Ledion wist dit te winnen en Simon wachtte het schrijfbord. 1 ronde verder was het ook exit voor Ledion die verloor van Jeroen van die, die hiermee zijn 2e finale op rij boekte. Zijn tegenstander was dezelfde als vorige week namelijk Mareno Michels, die zich ten koste van jaap Dijksman en Wilbert van Veen plaatste voor de finale. En net zoals vorige week was Mareno de sterkste, dit keer won hij met 5-1 de finale

In de VR waren het Richard van Dijke (winst op Vincent van de Bogaert en Marco Los) en Jan de Vormer (winst op John Cramer, Patrick de Zwart en Maik Brausewetter) die de finale bereikte. Doordat Richard moeite had met zijn dubbel de eerst 3 legs wist Jan op een voorsprong te komen van 2-1. Daarna ging het wel allemaal volgens plan bij Richard en 3 legs later was de overwinning een feit voor een goed spelende Richard.

De hoogste finish kwam met 127 uit handen van Wilbert van Veen, de meeste 180ers (5 stuks) werden ook gegooid door Wilbert van Veen. De prijzenpot voor het eindtoernooi werd aangevuld met 105 euro en staat dus nu op 210 euro.

Volgende week deel 3 van 12 toernooien en natuurlijk is iedereen (Max 32) weer welkom. Mocht je iets later komen bel wel even van tevoren want we moeten wel om 19.45 starten met het toernooi daar het anders te laat word.

Groeten, Jan en Petra de vormer