mareno jan 201625 augustus, en alweer het 11e zomertoernooi in Havenzicht met deze keer wederom 16 deelnemers en 32 graden. Niet echt ideaal dus om te darten. Zoals gewoonlijk starten we poules, 4 van 4. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Wim Doesburg en Marco Los die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Marco die met 4-1 aan het langste eind trok en zich verzekerde van de winst.

In de WR waren het Mareno Michels en Jeroen van Die die mochten strijden voor de winst. Jeroen had even daarvoor simpel Wesley uitgeschakeld en de verwachtingen waren hoog voor de finale.

De finale werd echter niet zo spannend als vorige week toen dezelfde heren ook al de finale speelde. Mareno stond maar 1 leg af in de finale en won deze dan ook met 5-1 en daarmee zijn 2e zege op rij en de winst op de 11e donderdagavond zomerranking in café Havenzicht.

Deze keer was het Mareno Michels die de meeste 180ers gooide (6) van de 13 stuks deze avond. De hoogste finish kwam uit handen van Wesley Plaisier met 130.

De pot werd deze avond aangevuld met 80 euro en staat nu dus op 1215 euro. As. Donderdag is het 12e en laatste toernooi. Enkele spelers kunnen de finaledag nog halen dus let op, zoals gezegd moet men 6x deelgenomen hebben om de finaleavond te mogen spelen en bij de beste 32 in de eindstand staan. Dus nog 1 toernooi om je evt. te plaatsen.

Voor de standen kijkt u hier

Tot later, Jan en Petra.