mareno jan 201618 augustus, en alweer het 10e zomertoernooi in havenzicht met deze keer 16 deelnemers. Iets minder dan normaal maar het einde zit er ook aan te komen en het is al (bijna) duidelijk wie de finale gaan halen en wie niet. Zoals gewoonlijk starten we poules, 4 van 4. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Danny Mak en Tristan Koedood die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Tristan die met 4-2 aan het langste eind trok en zich verzekerde van de winst.

In de WR waren het Mareno Michels en Jeroen van Die die mochten strijden voor de winst. De finale werd best een spannende. Mareno kwam 3-1 voor maar Jeroen wist zich knap terug te vechten tot een 4-3 voorsprong. De laatste 2 legs gingen echter naar Mareno en daarmee ook de winst op de 10e donderdagavond zomerranking in café Havenzicht.

Deze keer was het Jeroen van Die die de meeste 180ers gooide (3) van de 9 stuks deze avond. De hoogste finish kwam uit handen van Mareno Michels met 145.

De pot werd deze avond aangevuld met 90 euro en staat nu dus op 1145 euro. As. Donderdag is het 11e en voorlaatste toernooi. Enkele spelers kunnen de finaledag nog halen dus let op, zoals gezegd moet men 6x deelgenomen hebben om de finaleavond te mogen spelen en bij de beste 32 in de eindstand staan. Dus nog 2 toernooien om je evt. te plaatsen.

Voor de standen kijkt u hier

Tot later, Jan en Petra.