marco los11 augustus, heerlijk dartweer en het 9e zomertoernooi in café Havenzicht met deze keer 20 deelnemers. Zoals gewoonlijk starten we poules, 5 van 4. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Robert Krijte en Schier Gouman die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Schier die aan het langste eind trok (4-1) en als winnaar uit de bus kwam en zich verzekerde van 8 punten.

In de WR waren het Marco Los en wederom Wesley Plaisier die mochten strijden voor de winst. Verschillende keren moest Marco al het onderspit delven in de finale maar vanavond was dat anders.

Marco nam een 2-0 voorsprong en bouwde die uit naar 3-1 en 4-2, nog 1 leg dus voor de winst. Waar Marco vorige keren Wesley nog 1 of meerdere kansen gaf was hij dit nu niet van plan en maakte ook gelijk de 5-2. Eindelijk winst voor Marco op de donderdagavond zomer ranking in Havenzicht.

Deze keer was het Wesley die de meeste 180ers gooide (3) van de 9 stuks deze avond. De hoogste finish kwam uit handen van Dennis van Genderen met 125.

De pot werd deze avond aangevuld met 100 euro en staat nu dus op 1055 euro. As. Donderdag is het 10e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen. Zoals gezegd moet men 6x deelgenomen hebben om de finaleavond te mogen spelen en bij de beste 32 in de eindstand staan. Dus nog 3 toernooien om je evt. te plaatsen.

Voor de standen kijkt u op www.dartpromotie.nl

Tot later, Jan en Petra.