jeroen van dieAfgelopen donderdag 4 augustus werd het 8e zomertoernooi in café Havenzicht met deze keer 21 deelnemers gehouden.

Zoals gewoonlijk eerst de poulefase, 4 van 4 en 1 van 5. Na de poulewedstrijden waren het in de VR nieuwkomer Ron Willemstein en Simon Auperlee die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Simon die na diverse finales verloren te hebben die nu de winst pakte. Simon was met 4-3 de sterkste en zich verzekerde van 8 punten.

In de WR waren het Jeroen van Die en Stefan Couwenberg die elkaar troffen in de finale. Het was Jeroen die zeer sterk spel liet zien en Stefan bijna elke leg een pijl/beurt voor was met uitgooien. Hij won de finale dan ook met 5-1 en Jeroen heeft ook maar weer eens bewezen dat hij nog “gemakkelijk” toernooien kan winnen.

Dat Stefan deze avond ook in vorm was bleek wel, hij had de meeste 180ers. Van de 13 gegooid deze avond gooide hij er 5. De hoogste finish van de avond was ook voor Stefan, en wel met een 140 finish.

De pot werd deze avond aangevuld met 105 euro en staat nu dus op 955 euro. As. donderdag is het 9e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen.

Voor de mensen die geen zin hebben in de zomerranking maar evt. wel in de Open Havenzicht, 7 augustus is de Open Havenzicht koppels. Voorinschrijven voor de koppels kan bij Freddy de Geus. Voor verdere info kijk op www.dartpromotie.nl
Tot later, Jan en Petra.