wesley plaisier Jan de VormerAfgelopen donderdag 28 juli was alweer het 7e zomertoernooi in havenzicht met deze keer 26 deelnemers. Zoals gewoonlijk starten we weer in poules, 4 van 4 en 2 van 5. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Tristan Koedood en Simon Auperlee die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Tristan die Simon een 4-0 nederlaag toediende en zich verzekerde van 8 punten.

In de WR waren het weer eens Marco Los en Wesley Plaisier die elkaar troffen in de finale. Ditmaal nam Marco een 4-1 voorsprong en was hij dus nog maar 1 dubbel verwijderd van de overwinning. Wesley werkte echter wederom niet mee en won 4 legs op rij en dus voor de 6e maal in Havenzicht.

Er werd deze avond 8 maal 180 gegooid, Jeroen van Die en Mathieu de Loos gooide er ieder 2. De hoogste finish kwam met 138 uit handen van Tristan Koedood. De pot werd deze avond aangevuld met 130 euro en staat nu dus op 850 euro.

Donderdag is het 8e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen. Dus kom op tijd!

Voor de mensen die geen zin hebben in de zomerranking maar evt. wel in de Open Havenzicht, 7 augustus is de Open Havenzicht koppels. Voorinschrijven voor de koppels kan bij Freddy de Geus. Voor verdere info kijkt u hier

Tot later, Jan en Petra.