andrew Helsemans21 juli mooi weer, normale temperaturen en alweer het 6e zomertoernooi in café Havenzicht met deze keer wederom 20 deelnemers, en een paar nieuwe gezichten. Zoals gewoonlijk starten we poules, 5 van 4. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Jaap Dijksman en Jan de Vormer die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Jaap die Jan vrij gemakkelijk een 4-0 nederlaag toediende en zich verzekerde van 8 punten.

Daar Wesley Plaisier niet aanwezig was zouden we in ieder geval een andere winnaar krijgen vanavond. In de WR waren het nieuwkomers Andrew Helsemans en Patrick van de Boogaard die zich de finale inspeelden.

Het werd een mooie en spannende finale, Patrick en Andrew waren aan elkaar gewaagd, bij een 4-4 stand was het Patrick die dubbel 16 overhad, echter Andrew was aan de beurt en stond op 131. Andrew bleek zijn zenuwen onder controle te hebben en gooide dit uit. Andrew had hiermee ook gelijk de hoogste finish van de avond, Patrick wist wel met 4 stuks de meeste 180ers te gooien van de 11 totaal deze avond.

De pot werd deze avond aangevuld met 100 euro en staat nu dus op 720 euro. Donderdag is het 7e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen. Dus kom op tijd!

Voor de mensen die geen zin hebben in de zomerranking maar evt. wel in de Open Havenzicht, 7 augustus is de Open Havenzicht koppels. Voorinschrijven voor de koppels kan bij Freddy de Geus. Voor verdere info kijk op www.dartpromotie.nl

Tot later, Jan en Petra.