petra wesley jan14 juli en alweer het 5e zomertoernooi in café Havenzicht met deze keer 20 deelnemers. Zoals gewoonlijk starten we in poules, 5 van 4. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Simon Auperlee en Remco Mak die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Het was Remco die als winnaar uit de bus kwam en zich verzekerde van 8 punten.

In de WR waren het Marco Los en wederom Wesley Plaisier die mochten strijden voor de winst. Het werd Wesley moeilijker gemaakt dan vorige week, maar weer wint hij de finale en dit keer met 5-3. Dit betekende de 5e overwinning voor Wesley in evenzoveel toernooien.

Deze keer waren het Robert Krijte en Mathieu de Loos die de meeste 180ers gooide, met ieder 2 stuks van de in totaal ‘’maar’’ 8 gegooid deze avond. De hoogste finish van de avond was 120 en werd gegooid door Wesley Plaisier.

De pot werd deze avond aangevuld met 100 euro en staat nu dus op 620 euro. Donderdag is het 6e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen. Dus kom op tijd!

Voor de mensen die geen zin hebben in de zomerranking maar evt. wel in de Open Havenzicht, 7 augustus is de Open Havenzicht koppels. Voorinschrijven voor de koppels kan bij Freddy de Geus. Voor verdere info kijk op www.dartpromotie.nl

Tot later, Jan en Petra.