wesley plaisier Jan de Vormer07 juli en alweer het 4e zomertoernooi in café Havenzicht te Ridderkerk met deze keer 23 deelnemers. Zoals gewoonlijk starten we poules, 3 van 5 en 2 van 4. Na de poulewedstrijden waren het in de verliezerronde Boy van Reede en Vincent van de Bogaert die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Na 7 leg was het Vincent die als winnaar uit de bus kwam en zich verzekerde van 8 punten.

In de WR waren het Jaap Dijksman en wederom Wesley Plaisier die mochten strijden voor de winst. Het werd Wesley moeilijker gemaakt dan vorige week maar weer wint hij de finale en dit keer met 5-2. Ook Jaap kon dus niet op tegen het dartsgeweld wat Wesley de laatste tijd tentoonspreidt en moest zoals gezegd met 5-2 het hoofd buigen voor Wesley. Dit betekende de 4e overwinning voor Wesley in evenzoveel toernooien.

Deze keer was het Jaap die de meeste 180ers gooide, met 2 stuks van de in totaal ‘’maar’’ 8 gegooid deze avond. De hoogste finish van de avond,130 en deze werd door 2 man gegooid, Wesley Plaisier en nieuwkomer Willy van Casteren.
De pot werd deze avond aangevuld met 115 euro en staat nu dus op 520 euro. Volgende week is het 5e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen. Dus kom op tijd!

Voor de mensen die geen zin hebben in de zomerranking maar evt. wel in de Open Havenzicht, 17juli wordt de Open Havenzicht singles gegooid en 7 augustus de Open Havenzicht koppels. Voor de singles kan men zich voorinschrijven bij Jan de Vormer. En voor de koppels bij Freddy de Geus. Voor verdere info kijk op www.dartpromotie.nl
Tot later, Jan en Petra.