petra wesley jan30 juni en dus tijd voor het 3e zomertoernooi in café Havenzicht, met voor de 3e keer op rij 27 deelnemers. Niet slecht dus. Zoals gewoonlijk starten we dan met 3 poules 4 en 3 poules van 5. Na de poulewedstrijden waren het in de VR Anne Schaap en Richard van Dijke die onderling mochten uitmaken wie de winnaar werd. Na 7 legs was het Anne die als winnaar uit de bus kwam en zich verzekerde van 8 punten.

In de WR waren het Jeroen Mulder en wie anders dan Wesley Plaisier, die mochten strijden voor de winst. Het werd helaas een eenzijdige finale, Jeroen had zijn beste spel laten zien in de voorgaande wedstrijden en moest met 5-0 het hoofd buigen voor Wesley. Dit betekende de 3e overwinning voor Wesley in evenzoveel toernooien.

De vraag wordt nu dus; wie gaat Wesley van zijn 4e overwinning afhouden?

Natuurlijk was het ook Wesley die de meeste 180ers gooide, met 5 stuks van de 15 gegooid deze avond. En dan de hoogste finish van de avond, 130 gegooid door…………Wesley Plaisier.

De pot werd wederom aangevuld met 135 euro en staat nu dus op 405 euro. Volgende week is het 4e toernooi waar weer maximaal 32 darters aan mee kunnen doen. Dus kom op tijd!

Voor de mensen die geen zin hebben in de zomerranking maar evt. wel in de Open Havenzicht, 17juli wordt de Open Havenzicht singles gegooid en 7 augustus de Open Havenzicht koppels. Voor de singles kan men zich voorinschrijven bij Jan de Vormer. En voor de koppels bij Freddy de Geus. Voor verdere info kijk op www.dartpromotie.nl

Tot later, Jan en Petra.