wesley plaisier Jan de Vormer16 juni 2016 en we starten weer met de donderdagavond zomerranking. Met een opkomst van 27 darters starten we in 6 poules, dus 3 poules van 5 en 3 poules van 4.Na deze poules gespeeld te hebben volgde het knock-out gedeelte. In de VR waren het Delano Michels en Marco Los die de finale speelden. Delano had zicht ontdaan van, John Cramer, Simon Auperlee en Danny Mak. Marco versloeg Paul Auperlee en Hans Ooyen op weg naar de finale. In de finale was bij Delano het beste er af en kwam Marco “Los”. Wat resulteerde in een 4-0 overwinning voor Marco.

In de WR waren het Tristan Koedood en Wesley Plaisier die de finale bereikte, bij Tristan ging dit ten koste van David Blootshoofd en Jaap Dijksman, terwijl Wesley, Schier Gouman, Jeroen van Die en Stefan Couwenberg uitschakelde. Dat Tristan heel de avond super stond te gooien was zeker, in de finale was het echter net iets minder en dat is tegenwoordig tegen Wesley niet genoeg. De finale eindigde in een 5-1 overwinning voor Wesley en zijn 1e toernooioverwinning is dus alweer een feit.

De hoogste finish van de avond kwam met 121 uit handen van Jeroen Mulder. Er werden 12 180ers gegooid en daarvan nam Mareno Michels met 5 stuks de meeste voor zijn rekening. De pot voor het eindtoernooi staat met 27 deelnemers x 5 euro (4euro P.P. en 1 euro P.P. extra door Havenzicht) op 135 euro.

Volgende week het 2e toernooi, let op dat de inschrijving om half8 sluit daar we om 19.45 willen starten. Een paar spelers hadden deze keer geluk, ze waren iets te laat maar konden nog meedoen omdat de poules nog niet waren uitgeprint. Kom dus op tijd of bel even mocht je het niet halen. En natuurlijk is 32 het maximum aantal deelnemers daar het anders gewoon te laat kan worden.

Groeten, Jan en Petra de Vormer