jeroen van die17 deelnemers deze avond, verdeeld over 1 poule van 5 en 3 poules van 4. Zodoende hadden we 4 poule winnaars; Donny Scheurwater, Jeroen van Die, Manuel Marques en Simon Aupperlee.

In de VR waren het Vincent van de Bogaert en Danny Mak die de finale speelden. Danny was hierin veruit de sterkste en verpletterde Vincent met 3-0. Hier waren de verliezend halve finalisten Gaby Dubbelt en Piet Langedijk.
 

cor ernst jan de vormer 201617 deelnemers deze avond , dus 3 poules van 3 en 2 van 4. Zodoende hadden we 5 poule winnaars; Donny Scheurwater, Patrick La Comte, Remco Oost , Cor Ernst en Jeroen van Die. Hiervan waren het Cor en Jeroen die de finale haalden. Deze ging tot 2-2 gelijk op maar Cor wist de volgende 2 legs te winnen en daarmee het 8e toernooi. Manuel en Patrick waren de verliezend halve finalisten.

jaap jeroenMet beter dartweer dan vorige week werd er deze avond gestart met 13 deelnemers. Dit zorgde voor 4 poules. 3 van 3 en 1 van 4. De winnaars hierin werden Vincent van de Bogaert, Simon Aupperlee, Manuel Marques en Donny Scheurwater. In de op papier zwaarste poule (van 3) van de avond was het Jaap Dijksman die in deze poule 3e werd achter Jeroen van Die en Donny Scheurwater. Jaap wist dan wel gelijk door te stomen naar de finale van de VR waarin hij Axel Zwaving trof. Het was Axel zijn 2e finale op rij uit evenzoveel deelnames. Waar hij de vorige finale nog won had hij nu geen kans tegen Jaap en kreeg hij met 3-0 klop.

jeroen van dieDeze avond (na diverse afmeldingen) melden er zich 11 deelnemers aan de wedstrijdtafel om de strijd met elkaar aan te gaan op het 5e toernooi. Met 2 poules van 4 en 1 van 3 werd er begonnen aan de poulefase. Hierin waren het Jeroen van Die, Vincent van de Bogaert en Patrick la Comte die als poule winnaars uit de strijd kwamen.

wesley plaisier Jan de VormerDeze avond melde er zich 18 deelnemers aan de wedstrijdtafel om de strijd met elkaar aan te gaan op het 4e toernooi. Ook waren er weer 2 “nieuwe” gezichten; Donny Scheurwater en Axel Zwaving, zij werden respectievelijk 2e en 4e in hun poule. Voor Donny betekende dit dus de WR. Twee rondes later stond hij in de halve finale maar liet zich daarin verrassen door Vincent van de Bogaert. Vincent zijn eerst finale WR in deze zomerranking. Hij mocht het hierin opnemen tegen Wesley Plaisier. Vincent verweerde zich dapper maar het krachtsverschil was te groot en Wesley pakte met 5-0 de winst op het 4e toernooi.

jeroen van dieAfgelopen donderdagavond werd in café Havenzicht het 2e toernooi van de zomerranking gespeeld. Net als de eerste maal ging de toernooizege naar Jeroen van Die, die ditmaal in de finale Patrick Le Comte versloeg.

19 heren melden zich ditmaal voor de strijd op de dartbanen waarvan Vincent v.d. Bogaert, Remco Mak, Jeroen van Die, Jaap Dijksman en Remco Oost vroege vorm toonden en als poulewinnaar de winnaarsronde in stapten.

jaap jeroen20 juni en het begin van de zomertoernooien van café Havenzicht. Dit jaar 11 toernooien en daarna de finaledag waarop al het gespaarde prijzengeld word uitgekeerd onder de deelnemers die in de top 32 zijn geëindigd en minimaal 5 keer hebben deelgenomen.
16 deelnemers, waaronder weer een paar nieuwe gezichten op het 1e toernooi wat dan weer mooi verdeeld kon worden in 4 poules van 4.

jeroen van die30 augustus werd de finale van de Havenzicht zomeravond ranking gespeeld. 26 deelnemers hadden zich geplaatst maar omdat er 2 afmeldingen waren konden we precies met 6 poules van 4 starten. In de poules waren het John Cramer, Dennis Zijdemans, Danny Mak, Jeroen van Die, Stefano van Engelen en Marco Los die als poulewinnaar de WR in gingen. Na een bye moest John zijn meerdere erkennen in Jeroen van Die. Daarna was het Stefano die verloor van Jeroen en Jeroen plaatste zich hiermee voor de finale. Zijn tegenstander hierin werd Marco Los, hij versloeg op zijn weg naar de finale achtereenvolgens Jeroen Mulder en Dennis Zijdemans. In de finale was Jeroen weer/nog steeds scherp en met 5-1 versloeg hij Marco.

wilbert van Veen23 augustus en alweer de laatste van 10 toernooien alvorens volgende week het eindtoernooi gegooid word.
Vanavond 24 deelnemers in café Havenzicht wat 6 poules van 4 betekende. Na de poules waren het Wilbert van veen en Stefano van engelen die zich de finale inspeelde. Stefano versloeg achtereenvolgens Jeroen van die, Dennis Zijdemans en Vincent van de Bogaert. Wilbert versloeg op zijn beurt jaap Dijksman, Robert Krijthe en Volan Vaes. In de finale was het Stefano die tot 4-4 nog niet had achter gestaan maar de laatste leg toch aan Wilbert moest laten en zodoende de winst in de finale aan Wilbert moest laten.