jeroen van die30 augustus werd de finale van de Havenzicht zomeravond ranking gespeeld. 26 deelnemers hadden zich geplaatst maar omdat er 2 afmeldingen waren konden we precies met 6 poules van 4 starten. In de poules waren het John Cramer, Dennis Zijdemans, Danny Mak, Jeroen van Die, Stefano van Engelen en Marco Los die als poulewinnaar de WR in gingen. Na een bye moest John zijn meerdere erkennen in Jeroen van Die. Daarna was het Stefano die verloor van Jeroen en Jeroen plaatste zich hiermee voor de finale. Zijn tegenstander hierin werd Marco Los, hij versloeg op zijn weg naar de finale achtereenvolgens Jeroen Mulder en Dennis Zijdemans. In de finale was Jeroen weer/nog steeds scherp en met 5-1 versloeg hij Marco.

wilbert van Veen23 augustus en alweer de laatste van 10 toernooien alvorens volgende week het eindtoernooi gegooid word.
Vanavond 24 deelnemers in café Havenzicht wat 6 poules van 4 betekende. Na de poules waren het Wilbert van veen en Stefano van engelen die zich de finale inspeelde. Stefano versloeg achtereenvolgens Jeroen van die, Dennis Zijdemans en Vincent van de Bogaert. Wilbert versloeg op zijn beurt jaap Dijksman, Robert Krijthe en Volan Vaes. In de finale was het Stefano die tot 4-4 nog niet had achter gestaan maar de laatste leg toch aan Wilbert moest laten en zodoende de winst in de finale aan Wilbert moest laten.

jaap dijksman jeroen van dieDonderdag 16 augustus en alweer het voorlaatste toernooi van de café Havenzicht zomeravond cyclus. We waren weer met 21 deelnemers wat 5 poules opleverde met de volgende 5 winnaars; Vincent van de Bogaert, Gertjan van de Ruit, Jeroen van Die, Wilbert van Veen en Wesley Plaisier. Hiervan waren het Jeroen van Die en Wilbert van Veen die de finale bereikte. Jeroen versloeg in de halve finale Wesley en Wilbert won in de andere halve finale van Stefano. In de finale ging het tot 2-2 gelijk op en daarna won Jeroen 3 legs op rij en dus de finale met 5-2.

Stefano van Engelen20 deelnemers op de 8e donderdagavond zomer ranking wat 5 poules van 4 opleverde. Jeroen Mulder, Stefano van Engelen, Jeroen van Die, Marco Los en Simon Aupperlee waren de sterkste in hun poule en werden allen poulewinnaar.

Bij de laatste 8 waren het Simon en Jeroen Mulder die als eerste 2 poulewinnaars tegen elkaar moesten en Jeroen toonde zich de sterkste. Daarna verloor Jeroen van Marco Los en Marco plaatste zich als eerste voor de finale.

wesley blonde schone21 deelnemers op het 7e zomer ranking toernooi in café Havenzicht wat 4 poules van e en 1 van 5 opleverde. Wesley Plaisier, Jeroen van Die, Stefano van Engelen, Dennis Zijdemans en Danny Mak waren de sterkste in hun poule en werden poule winnaar.

Bij de laatste 8 waren het Danny en Dennis die als eerste poulewinnaars tegen elkaar moesten en Dennis toonde zich in deze partij de sterkste. Daarna versloeg Dennis Wilbert van Veen en stond daarmee in de finale. In de finale trof hij Wesley Plaisier die eerder had afgerekend mat Stanley de Vormer en Jeroen van Die. De finale werd een eenzijdige 5-0 overwinning voor Wesley die daarmee het 7e toernooi op zijn naam schreef.

stefano van engelen26 juli en alweer het 6e toernooi van de Havenzicht zomerranking. Met 15 deelnemers een wat mindere opkomst maar het was dan ook 37 graden en niet echt lekker dartweer. Er werd gestart in 3 poules van 4 en 1 poule van 3. De 4 poulewinnaars waren deze keer; Danny Mak, Wilbert van Veen, Stefano van Engelen en Dennis Zijdemans. De finale in de WR ging het dan ook tussen 2 poulewinnaars: Stefano en Dennis. Het was dit keer Stefano die het scherpst was en met 5-3 de finale op zijn naam schreef.

19 juli en alweer de 5e in een reeks van 10 zomertoernooien. Met 21 deelnemers weer goed bezocht en precies op tijd kon er weer begonnen worden in 1 poule van 5 en 4 poules van 4. De poule winnaars waren, Wesley Plaisier, Ron Willemstein, Simon Aupperlee, Jeroen Mulder en Marco Los. Bij de laatste 4 in de WR waren er van de 5 poule winnaars nog 4 over.

In de halve finales waren het Wesley Plaisier vs. Marco Los en Jeroen Mulder vs. Ron Willemstein die uit mochten gaan maken wie de finale zou gaan spelen. Wesley versloeg Marco met 4-0 en Jeroen mulder wist met matchdarts tegen toch te winnen van Ron Willemstein met 4-3.

jan denis zijdemans12 juli en wederom een heerlijke temperatuur om een paar pijlen naar het bord te gooien. Met 21 deelnemers deze avond maakt dat 4poules van 4 en 1 van 5. Na de poules hadden we dus 5 poulewinnaars, te weten, Stanley de Vormer, Ron Willemstein Jeroen van Die, Dennis Zijdemans en Schier Gouman. Van deze 5 spelers haalde er 2 de finale en troffen elkaar daarin dus ook. Dennis en Schier gingen gelijk op tot 3-3. De volgende 2 legs gingen echter naar Dennis en die won hiermee dan ook de finale en de 14 punten,

wesley blonde schone5 juli, en alweer het 3e zomeravondtoernooi, een heerlijke temperatuur en 22 deelnemers. Deze 22 deelnemers werden over 5 poules verdeeld; 4 van 4 en 2 van 5. In de VR waren het Maurice Burgemeester en Schier Gouman die zich de finale inspeelden. In deze finale was het Maurice die de scherpste was en met 4-2 aan het langste eind trok.

In de WR waren het Wesley Plaisier en Stefano van Engelen die de finale bereikten. In de finale ging het redelijk gelijk op. De eerste 4 legs werden 4 breaks en zodoende stond het 2-2. Daarna miste Stefano zijn dubbel en haakte af, de laatste 3 legs gingen naar Wesley en dus ook de winst

wesley blonde schone21 juni, een niet te warme zomeravond en 18 deelnemers op de 1e donderdagavond zomer ranking in café “van ouds” Havenzicht. Met 18 deelnemers werd er gestart met 5 poules, 3 van 4 en 2 van 3. Poulewinnaars waren Jeroen van Die, Jeroen Mulder, Danny Mak, Geert van Wageningen en Herko van de Brink.

In de finale waren het Wesley Plaisier en Jeroen Mulder die elkaar troffen. Hierin ging het tot 2-2 gelijk op, daarna was het Wesley die niks meer miste en met 5-2 de overwinning binnen sleepte op het 1e toernooi.

In de VR waren het Schier Gouman en Stanley de vormer die de finale speelde. Schier liet zien dat hij in vorm was en versloeg Stanley met 4-0.