Zondag 10 november 2019 is het 15e en laatste ranking toernooi van deze jaargang gehouden. Nu rest alleen nog de finale dag. Er kwamen deze keer 35 heren en dames langs de tafel om zich in te schrijven voor de laatste van dit jaar. Van de 35 deelnemers waren er 4 dames. Er werd gespeeld in 3 poules van 5 en 5 van 4.

Na de poules is er verder gespeeld in winnaars en verliezers ronde. In de finale van de winnaars ronden stonden Mareno Michels en Anoop Ramdajal tegenover elkaar. Mareno bereikte de finale door te winnen van Stefano van Engelen 3-0, Lorenzo Verroen 4-0 en in de halve finale van Jan Karel met 4-1.
Anoop deed hetzelfde tegen Lydia Wouters 3-0, Richard Broer 3-1, Dennis Zijdemans 4-1 en in de halve finale van Nigel van Milligen met 4-1. De finale en het laatste toernooi werd uiteindelijk een prooi voor Anoope Ramdajal met een 5-3 overwinning.

De finale van de verliezers ronde werd een strijd tussen Dushi Wouters en Wilco Mulder. Dushi kwam in de finale door winst op Corrine Karel 3-0, Ad Ouwens 3-1 en in de halve finale van Richard de Jong met 3-1.
Wilco wist te winnen van Dennie Jorens 3-1, Stefan van Waterschoot 3-0 en in de halve finale van Danny Mak met 3-0. De finale werd met 4-0 gewonnen door Wilco Mulder.

Er waren helaas maar4 dames en zij speelde ook hun eigen ronde. In de halve finale stonden Corrine Karel en Dushi Wouters tegen elkaar. Dushi won deze met 3-1. De andere halve finale ging tussen Lydia Wouters en Daisy van Driel. Deze werd gewonnen door Daisy met 3-0. De finale ging dus tussen Dushi Wouters en Daisy van Driel. De finale werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen door Dushi Wouters.

Er werd in totaal er 30 maal een 180 score gegooid. Anoop Ramdajal had schijnbaar veel dorst want hij nam er daarvan 10 voor zijn rekening. De hoogste finish werd een prooi voor Simon Aupperlee met een finish van 154. De hoogste finish van de dames werd een prooi voor Dushi Wouters met een finish van 120.

De finaledag wordt gehouden op zondag 8 december 2019 en dan zal er al worden begonnen om 12:00 uur. Een uur eerder dus dan normaal maar dat gebeurt ieder jaar. De top 32 van de ranking heeft zich hiervoor geplaatst, mits men in ieder geval aan 7 toernooien heeft deelgenomen.

Tot 8 december.