Op 29 september 2019 is het 13e ranking toernooi van dit jaar gehouden. Er kwamen in totaal 33 heren en 5 dames naar de tafel om zich in te schrijven. Er werd begonnen in 2 poules van 5 en 7 poules van 4, waarna er verder werd gespeeld in een winnaars en verliezers ronde.

De finale van de winnaars ronde werd een strijd tussen Richard Broer en Jan Karel.
Richard kwam in de finale door de winst op Dennis Zijdemans 3-0, Richard de Jong 4-0 en in de halve finale van Stefano van Engelen met 4-1. Jan won van Brendan Drumm 3-0, Marco Bontebal 4-1 en in de halve finale van Auke Reinders met 4-1. De finale werd met een 5-3 overwinning een prooi voor Richard Broer.

In de finale van de verliezers ronde stonden Simon Aupperlee en Ardy Jongenelen tegenover elkaar.
Simon bereikte de finale door te winnen van Kevin Pijn 3-1, Dushi Wouters 3-1 en in de halve finale van Wilco Mulder met 3-2. Ardy deed hetzelfde tegen Sabrina Jongenotter 3-1, Danny Mak 3-1 en in de halve finale van Ger Verroen met 3-0. Uiteindelijk werd de finale met 4-2 gewonnen door Ardy Jongenelen.

De finale van de dames ronde werd gespeeld door Dushi Wouters en Daisy van Driel.
Dushi kwam in de finale door te winnen van Sabrina Jongenotter 3-0 en in de halve finale van Lydia Wouters met 3-0. Daisy haalde de finale door de halve finale te winnen van Corrine Karel met 3-0.
De finale werd een prooi voor Daisy van Driel met een overwinning van 4-3.

Er werd in totaal 18 maal een 180 score gegooid. De meeste kwamen op naam met ieder 3 stuks van Richard Broer, Stefano van Engelen, Jan Karel, Auke Reinders en Wilco Mulder. De hoogste finish kwam met een finish van 139 op naam van Wilco Mulder. Bij de dames werd de hoogste finish gegooid door Lydia Wouters met een finish van 150.