jaap dijksman daisy van drielOp zondag 17 juni 2019 werd het 8e ranking toernooi van Café Havenzicht gehouden. Deze keer was het de 1e koppel van deze jaargang. Er kwamen in totaal 19 koppel langs de tafel om zich in te schrijven.Er werd gespeeld in 4 poules van 4 en 1 poule van 3 koppels. Het speelsysteem was 501 best of 5.
De eindstanden van de poules was als volgt.

Poule 1   Poule 2   Poule 3
1e S. Aupperlee / J. van Die   1e R. Broer / B. Drumm   1e J. Karel / A. Jongenelen
2e B. Michels / S. van Waterschoot   2e D. Zijdemans / S. van Engelen   2e G. Verroen / L. Verroen
3e J. Dijksman / J. Snel   3e A. Zwaving / D. van Driel   3e R. Mak / P. van der Kant
4e D. Jorens / R. Kruijthe   4e M. de Jong / G.J. van der Ruit   4e C. Karel / A. Karel
         
Poule 4   Poule 5    
1e C. Ernst / E. van Rijswijk   1e W. Mulder / R. Schipper    
2e D. Wouters / L. Wouters   2e N. van Milligen / S. Geelen    
3e L. de Vormer / D. Mak   3e J. de Vormer / W. Doesburg    
4e A. Ouwens / F. de Ling        

Na de poules gingen we in de verliezers ronde verder met 501 best of 5 en in de winnaars ronde met 701 best of 5. Er zaten 10 koppels in de winnaars ronde en 9 in de verliezers ronde.
In de finale van de winnaars ronde stonden uit eindelijk Jan Karel met Ardy Jongenelen en Cor Ernst met Erik van Rijswijk tegenover elkaar. Jan en Ardy kwamen daar door winst in de kwartfinale op Dennis Zijdemans en Stefano van Engelen met 3-1 en in de halve finale van Simon Aupperlee en Jeroen van Die met 4-1.
Cor en Erik deed hetzelfde in de kwartfinale tegen Nigel van Milligen en Shirley Geelen met 3-1 en in de halve finale tegen Richard Broer en Brendan Drumm met 4-1.
De finale werd met 5-1 een prooi voor Cor Ernst en Erik van Rijswijk.

In de verliezers ronde stonden Lesley de Vormer met Danny Mak tegenover Ad Ouwens met Ferry de Ling.
Lesley en Danny bereikte de finale door te winnen in de kwartfinale van Maurice de Jong en Gert Jan van der Ruit met 3-0 en in de halve finale van Jaap Dijksman en Jan Snel met 3-0.
Ad en ferry kwamen daardoor in de achtste finale te winnen van Jan de Vormer en Wim Doesburg met 3-1 en in de kwartfinale van Axel Zwaving en Daisy van Driel met 3-1 en in de halve finale van Dennie Jorens en Robert Kruijthe met 3-0. De verliezers ronde werd met 4-0 gewonnen door Lesley de Vormer en Danny Mak.

In totaal werd er 21 maal een 180 score genoteerd. Er werd door 2 mannen de meeste gegooid met 4 stuks en dat waren Stefano van Engelen en Nigel van Milligen.
De hoogste finish voor de dames kwam met een 89 finish op naam van Daisy van driel en de overall hoogste finish werd met een 156 finish een prooi voor Nigel van Milligen.

Het 9e ranking toernooi wordt gehouden op zondag 7 juli 2019 en ook dan kan iedereen weer tot 12:45 uur inschrijven.

We hopen dan weer iedereen te kunnen begroeten en in te schrijven.