mitchell gerOp zondag 14 april 2019 is het 5e ranking toernooi gehouden van havenzicht.
Er kamen 45 dames en heren langs de tafel om zicht hiervoor in te schrijven. Hiervan waren het 7 dames. Het toernooi begon met poules m dan afgemaakt te worden in het knock out systeem.

Er was 1 poule van 5 en 10 poules van 4. De winnaars van de poules waren;
Danny van Trijp, Wim Doesburg, Cor Ernst, Jeroen van Die, Leslie de Vormer, Ben Michels, Mitchell von Schukkmann, Nigel van Milligen, Lydia Wouters, Dennis Zijdemans en Mareno Michels.

In de winnaarsronde stonden in de 2e ronde Cor Ernst en Mareno Michels al tegenover elkaar en dit won Mareno met 3-1. In de 3e ronde kwamen Danny van Trijp en Jan Karel elkaar tegen die Jan met 3-2 wist te winnen.
Uit eindelijk stonden Mitchell von Schukkmann en Jeroen van Die tegenover elkaar in de finale. Mitchell kwam er door de overwinningen op Ruud Schipper 3-0, Mareno Michels 3-0 en in de halve finale van Jan Karel 4-0. Jeroen bereikte de finale door de winst op Remco Mak 3-1, Nigel van Milligen 3-1 en in de halve finale Dennis Zijdemans 4-1. De finale werd met een 5-2 overwinning een prooi voor Mitchell von Schukkmann.

stefano gerDe verliezersronde finale ging tussen Stefano van Engelen en Ger Verroen. Stefano kwam zover door te winnen van Richard de Jong 3-0, Stefan van Waterschoot 3-0 en in de halve finale van Brendan Drumm 3-1. Ger kwam er door te winnen van Dennie Jorens 3-0, Andy de Waaij 3-0 en in de halve finale van Wilco Mulder 3-1. De finale werd met 4-0 een prooi voor Stefano van Engelen.

In totaal werd er 28 maal een 180 gegooid waarvan Stefano van Engelen er met 6 de meeste voor zijn rekening nam.
De hoogste finish kwam met een 120 finish op naam te staan van Stefano van Engelen.

ger lydiaBij het dames toernooi stonde Lydia Wouters en Dushi Wouters tegenover elkaar.
Lydia kwam er na een bye te winnen van Shirley Geelen met 3-0. Dushi kwam er na winst op Daisy van Driel 3-2 en Corrine Karel 3-0. De finale werd met een 4-1 overwinning een prooi voor Lydia Wouters.

De dames wisten deze keer helaas geen 180 te produceren.
De hoogste finish kwam op naam van Lydia Wouters met een finish van 84 te staan.

De 6e ranking wordt gehouden op zondag 5 mei 2019 en zal dan de 301 dubbel in dubbel uit zijn.
Er kan weer tot 12:45 uur worden ingeschreven.
Hopelijk tot 5 mei 2019.