mareno jan 2017Op zondag 14 februari 2019 werd het 3e ranking toernooi gehouden. Er kwamen 40 deelnemers naar de wedstrijd tafel om zich in te schrijven. Hiervan waren het 35 heren en 5 dames. Er werd eerst begonnen in poules. In dit geval waren dat 10 poules van 4. De nrs 1 en 2 van de poules gingen naar de winnaars ronde en de nrs 3 en 4 naar de verliezers ronde.

De poulewinnaars waren:
Jan Karel, Stephan Leer, Stephan Engelmoer, Ardy Jongenelen, Stefan van Waterschoot, Berry Herks, Marius Stuit, Stefano van Engelen, Daniel Geijssendorpher en Mareno Michels.
Van de 10 winnaars vielen als eerste Stephan Leer tegen Mareno Michels 2-3, Stefan Waterschoot tegen Nigel van Milligen 0-3 en Jan Karel tegen Daniel Geijssendorpher 2-3 af.

Uit eindelijk stonden in de finale van de winnaars ronde Daniel Geijssendorpher en Mareno Michels tegen over elkaar. Daniel kwam in de finale door na de poules te winnen van Jan Karel 3-2, Nigel van Milligen 3-0 en in de halve finale van Robert Krijthe met 4-3. Mareno bereikte dit door de winst op Stephan Leer 3-2, Berry Herks 3-0 en in de halve finale Ardy Jongenelen met 4-0.
Het 3e ranking toernooi werd uit eindelijk met 5-2 gewonnen door Mareno Michels.

In de verliezers ronde stonden Cor Ernst en Wilco Mulder in de finale.
Cor bereikte die door de winst op Axel Zwaving 3-0, Ben Michels 3-0 en in de halve finale Schier Gouman 3-0. Wilco dit hetzelfde tegen Dennie Joris 3-1, Remco Oost 3-2 en in de halve finale Thom van den Herik 3-2. De verliezers ronde werd een prooi voor Cor Ernst met een 4-0 overwinning.

Bij de dames ronde stonden Shirley Gelen en Dushi Wouters tegenover elkaar in de finale.
Shirley bereikte de finale door te winnen van Lydia Wouters met 3-2. Dushi Kwam in de fianle door te winnen van Priscilla van de Kant met 3-0 en van Agnes Gouman 3-0.
De dames ronde kwam met een 4-1 overwinning van Dushi Wouters.

Er werd in totaal 27 maal een 180 score gegooid. Hiervan nam Daniel Geijssendorpher er met 7 de meeste voor zijn rekening.
De hoogste finishes kwamen deze keer op naam van Lydia Wouters bij de dames met een finish van 78 en voor het verdere toernooi met een finish van 156 op naam van Cor Ernst.

Het 4e ranking toernooi wordt gehouden op zondag 17 maart 2019 en hopen jullie dan allemaal weer te kunnen begroeten en in te schrijven.