jaap dijksman jeroen van dieAfgelopen zondag werd in café Havenzicht te Ridderkerk het 13e ranking toernooi van dit jaar gespeeld. Ditmaal melden zich 40 dames en heren voor de strijd welke verdeeld over 10 poules aan het toernooi begonnen.

Na de poules begon dan het serieuze werk in een winnaar en verliezerronde. In de kwartfinale versloeg Cor Ernst Mareno Michels, Jeroen van Die was te sterk voor Ron Kars, Tony Buitelaar redde het niet tegen Marco Smit en Ardy Jongenelen plaatste zich voor de halve finale ten koste van Rob Baan.

jaap dijksman ardy jongenelenIn de halve finale moest Cor Ernst buigen voor Jeroen van Die en was Marco Smit niet opgewassen tegen Ardy Jongenelen. In de finale tussen Jeroen en Ardy was Jeroen het scherpst, hij liet weinig liggen voor Ardy die dan ook genoegen moest nemen met de runner-up positie.

wesley plaisier jaap dijksmanDat Wesley Plaisier zich in de verliezerronde bevond kon wel enigszins verrassend genoemd worden. Wesley haalde hierin dan wel de finale. Winst op Jaap Dijksman, Schier Gouman en Ruud Schipper bracht hem in de finale waarin Wilco Mulder wachtte. Wilco haalde de finale ten koste van Stanley de Vormer, Daisy van Driel, Johnny Monte en Brendan Drumm. In de finale liet Wesley sterk spel zien en moest Wilco de duimen leggen.

jaap dijksman daisy van drielBij het viertal dames toonde Daisy van Driel zich de sterkste, zij versloeg Ria de Pan en in de finale Anouk van Lokum. Anouk was eerder te sterk voor Corrine Karel.

De hoogste finish onder de dames werd gegooid door Ria de Pan met 76. Bij de heren gooide Marco Smit een 14 finish. Ardy Jongenelen nam met 4 stuks de meeste van de 20 maximum scores, Marco Smit en Mareno Michels waren beiden goed voor 3 stuks.

Het volgende toernooi van de Havenzicht ranking vindt plaats op zondag 8 oktober en ook dan kan men zich tot 12.45 uur inschrijven.

jaap dijksman wilco mulderjaap dijksman marco smit