mareo petra havenzichtAfgelopen zondag streden 26 dames en heren in café Havenzicht te Ridderkerk om de Euro’s en de ranking punten. Gestart werd er in 6 poules waarbij het Cor Ernst, Mareno Michels, Jan Karel, Jeroen van Die, Simon Auperlee en Rob Baan waren die als poulewinnaar het knock-out gedeelte in stapten.

Na de poulewedstrijden waren het Cor Ernst en Mareno Michels die iedereen het nakijken gaven. Cor maakte een eind aan het optreden van Ardy Jongenelen en Jan Bakels terwijl Mareno te sterk was voor Rob Baan en Wesley Plaisier. In de finale was Mareno dan met 5-2 te sterk voor Cor.

In de verliezerronde waren het Danny Mak en Jan Snel die de hoofdrol voor zich opeisten. Danny versloeg op weg naar de finale Patrick de Zwart, Jeffrey Oost en Ger Verroen. Jan Snel schakelde Dushi Wouters en Wim Doesburg uit. In de finale was het Jan die met 4-2 aan het langste eind trok.

Lydia Wouters trok in een onderonsje met haar moeder Dushi aan het langste eind in de strijd om de beste dame.

De Hoogste finish kam bij de dames uit op 100 welke werd gegooid door Dushi. Mareno Michels had met 146 de hoogste uitworp onder de heren. Cor Ernst had met 5 stuk het grootste aandeel in de 15 gegooide maximum scores.

Het volgende toernooi van de Havenicht ranking vindt plaat op zondag 13 november en ook dan kan men zich tot 1.45 uur aan de wedstrijdtafel inchrijven.