wesley blonde schoneEen dertigtal dames en heren melden zich afgelopen zondag in café Havenzicht te Ridderkerk voor deelname aan het 11e rankingtoernoooi van dit jaar. Voor de zesde maal dit jaar was het Wesley Plaisier die zegevierde, ditmaal werd in de finale Jan Bakels met 5-0 klop gegeven.

Er werd gestart in poules en waren het Ben Michels, Jan Karel, Stefan Waterschoot, Richard den Hartog, Danny Mak en Wesley Plaisier die zich als poulewinnaar de winnaarsronde in speelden.

Van het zestal verloren Ben Michels, Danny Mak en Stefan Waterschoot bij de laatste 16. Ben redde het niet tegen Jan Bakels, Danny Mak ging ten onder tegen Jan Snel en Stefan Waterschoot kwam te kort tegen Jeroen van Die. Jan Karel, Wesley Plaisier en Richard den Hartog waren in deze fase van de strijd te sterk voor Jan de Vormer, Patrick de Zwart en Lydia Wouters.

jaap Jan BakelsIn de kwartfinale was Jan Bakels met 3-1 te sterk voor Jan Snel, maakte Jeroen van Die met 3-0 een eind aan het optreden van Ad Ouwens, versloeg Richard den Hartog met 3-1 Simon Auperlee en overwon Wesley Plaisier, dankzij o.a. 2x een maximum score, met 3-2 van Jan Karel.

In de halve finale boekte Jan Bakels een 4-3 overwinning op Jeroen van Die en zond Wesley Plaisier met 4-0 Richard den Hartog naar het schrijfbord. In de finale was Wesley tegen Jan dan helemaal los, liet nog driemaal een 180 noteren en schreef met 5-0 het toernooi op zijn naam.

jaap Wim DoesburgIn de verliezerronde waren het Wim Doesburg en Remco Oost die de finale speelden. Wim versloeg op weg naar de finale Dushi Wouters, Lorenzo Verroen en Ger Verroen. Remco was te sterk voor Axel Zwaving, Ledion Collaku en Johnny Monte. In de finale moest Remco dan met 4-1 het hoofd buigen voor Wim die hiermee de verliezerronde op zijn naam schreef.

Bij de dames was het Eva Vermeulen (Sullivan), die haar gezicht weer eens in Havenzicht liet zien en er meteen met de door Nagelstyliste Agnes gesponsorde enveloppe vandoor ging. In de damesfinale versloeg Eva Lydia Wouters die er wel met de hoogste finish onder de dames vandoor ging.

eva vermeulen Jaap DijksmanDe hoogste finish bij de heren bleef steken op 125 en deze werd gegooid door Jaap Dijksman. Wesley Plaisier was op dreef met de maximum scores, hij gooide er liefst 8. Jan Karel nam er vier voor zijn rekening terwijl Jap Dijksman er een drietal liet noteren. In totaal werden er 21 maximum scores gegooid.

Op zondag 11 september is het volgende Havenzicht ranking toernooi van 2016. Die dag wordt er in koppelformaat gegooid en kan men zich weer tot 12.45 uur ter plaatse in café Havenzicht aan de Havenstraat te Ridderkerk inschrijven.