E-mailAfdrukkenExport ICS

3e Kerstdagtoernooi

Evenement

Titel:
3e Kerstdagtoernooi
Wanneer:
do, 27. december 2018, 11:15 h - 19:30 h
Locatie:
Lage Zwaluwe,
Categorie:
Single

Omschrijving

Dartvereniging DC DIP Impact uit Lage Zwaluwe organiseert op 3e Kerstdag, donderdag 27 december 2018, weer haar jaarlijkse 3e Kerstdagtoernooi.

De afgelopen jaren is dit zeer gezellige toernooi bijzonder goed geslaagd met steeds zo’n 50 deelnemers. Dit single-darttoernooi wordt gespeeld volgens het 501-systeem. De deelnemers worden ingedeeld in poules. Na de poule-wedstrijden gaan alle deelnemers over naar de winnaars- of de verliezersronde. Middels het knock-out systeem worden de uiteindelijke winnaars bekend.

Het inschrijfgeld = Prijzengeld. Er is zowel in de winnaars- als in de verliezersronde een prijs voor de 1e, 2e en 3e plaats. Ook de hoogste finish tijdens het toernooi wordt beloond met een geldprijs. Natuurlijk wordt elke 180’er beloond met een consumptie.

Het toernooi wordt gespeeld in cafe De Polderpub aan de Kerkstraat 6 in Lage Zwaluwe. De eerste wedstrijden beginnen om 11.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 7,- per persoon. Het maximaal aantal deelnemers is 64.

Inschrijven voor dit toernooi kan via de Facebook-pagina van DIP Impact of door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven is ook tot 11.00 uur op de wedstrijddag zelf mogelijk.

Meer informatie is te verkrijgen bij Pierre Slootmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12103305.

DIP Impact wenst iedereen fijne feestdagen toe en we zien jullie graag op 27 december in de Polderpub.


Locatie

Locatie:
Café de Polderpub
Straat:
Kerkstraat 6
Plaats:
Lage Zwaluwe