Afdrukken

The Magic Darts Open Groot Oostendam Singles

Evenement

Titel:
The Magic Darts Open Groot Oostendam Singles
Wanneer:
za, 13. januari 2018, 17:45 h - 23:59 h
Locatie:
sv Oostendam clubgebouw - Oostendam - Ridderkerk, Zuid-Holland
Categorie:
Single

Omschrijving

Zaterdag 13 januari hebben wij op aanvraag van Speeltuinvereniging Oostendam de wedstrijdleiding in handen van The Magic Darts Open Groot Oostendam Singles. Dit jaarlijks terugkerend evenement zal worden gehouden in het verenigingsgebouw SV Oostendam te Ridderkerk en betreft, zoals de naam al luidt, een singletoernooi.

In tegenstelling tot menigeen gewend zal zijn, vangt het toernooi aan om 18:00 uur in verband met de uiterlijke sluitingstijden van de locatie. We starten in een poulesysteem gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarbij er prijs zal zijn voor de beste dame, de hoogste finish en de nummers 1 tot en met 4 van zowel de winnaars- als verliezersronde. De prijzenpot zal bestaan uit het inschrijfgeld en bijgevoegde sponsoring van de locatie en dartsshop The Magic Darts.

Er zal tevens plaatst zijn voor maximaal 64 deelnemers, waardoor wij een voorinschrijving hanteren, welke verloopt via Patrick van den Boogaard 06-39134854, Dennis van Genderen 06-57336924 of Melvin van Hulst 06-24210180. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk tot 17:45, maar let op: vol is vol!

Meer informatie en de lijst met voorinschrijvingen zal in de loop der tijd verschijnen op onze website www.hw-darts.nl

Tot dan!

 

 


Locatie

Locatie:
sv Oostendam clubgebouw  - Website
Straat:
Tarwestraat 34a
Postcode:
2989 AW
Plaats:
Oostendam - Ridderkerk
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Clubgebouw de Korenbloem
Tarwestraat 34a