jan karel schier44 deelnemers melden zich afgelopen zondag bij Agnes & Schier aan de wedstrijdtafel voor deelname aan het 12e en laatste ranking toernooi van 2019. Nadat de poules gespeeld waren zat het spel echt op de wagen en werd er op het scherpst van de snede gestreden.

In de winnaarsronde was het Jan Karel die iedereen zijn wil oplegde. Jan opende het knock-out gedeelte met een overwinning op Mike Codami waarna hij ook Rob Baan, Cor Ernst en Donny Scheurwater in het stof beten. In de finale moest Jan aantreden tegen Jan Bakels die op zijn pad naar de finale achtereenvolgens Ron Kars, Oscar Wijsbroek en Nigel van Milligen aan zijn zegekar bond. In de finale moest Jan echter in Jan dan toch zijn meerdere erkennen en genoegen nemen met de 2e plaats.

In de verliezerronde waren het Manuel Marques en Wilco Mulder die zich de finale in speelden. Manuel was op weg naar de finale te sterk voor Andy de Waay, Erik Visser en Ardy Jongenelen. Wilco schakelde op zijn pad Andy Karel, Hans de Klerk, Ger Verroen en Wim Doesburg uit. In deze finale was het uiteindelijk Wilco die de beslissende dubbel erin wist te gooien en daarmee de verliezerronde op zijn naam schreef.

De hoogste finish van de dag kwam met 157 uit handen van Geordie Martis terwijl Daisy van Driel-Bakker met 100 de hoogste finish van de dames gooide. Stefano van Engelen gooide met drie stuks de meeste van de 29 180 scores.

Op zondag 1 december wordt het finaletoernooi gespeeld en daarvoor hebben de onderstaande 40 dames en heren zich geplaatst. Mocht u eventueel verhindert zijn deze dag, geef dit dan a.u.b. even door zodat de volgende op de lijst benaderd kan worden.

daisy hoogste finish

1   Erik van Rijswijk
2   Nigel van Milligen
3   Jan Karel
4   Cor Ernst
5   Leon Blokker
6   Oscar Wijsbroek
7   Stefano van Engelen
8   Patrick Toom
9   Ben Michels
10   Ron Kars
11   Manuel Marques
12   Jeroen van Die
13   Ruud Schipper
14   Dennis de Jong
15   Dennis Zijdemans
16   Stefan van Waterschoot
17   Marcel Koolmees
18   Mike Codami
19   Vincent de Gelder
20   Simon Auperlee
21   Geordie Marties
22   Wilco Mulder
23   Ricardo Bal
24   Rowdy Rook
25   Marco Bontenbal
26   Schier Gouman
27   Jan Bakels
28   Ger Verroen
29   Patrick Huiskens
30   Ardy Jongenelen
31   Remco Oost
32   Lorenzo Verroen
33   Rob Baan
34   Andy de Waaij
35   Hans v.d. Giessen
36   Lydia Wouters
37   Daisy van Driel-Bakker
38   Hans Stiphout
39   Jan de Vormer
40   Andy Karel