schier erikDitmaal moest de organisatie zich tevreden stellen met de opkomst van 40 dames en heren die na de poules verdeeld werden over een verliezer en winnaars ronde. Bij de mannen in goeden doen was het Erik van Rijswijk die heerste. Winst op achtereenvolgens Cor Ernst, Wesley Plaisier en Stefano van Engelen bracht Erik in de finale.

Hierin wachtte Nigel van Milligen. Nigel schakelde onderweg naar de finale Dennis Zijdemans, Jeroen Gorter en Danny de Bie uit. Nigel, die dit toernooi finishes liet noteren van 160, 127, 136 en 152 bood in de finale verbeten tegenstand maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen voor Erik die er met de dagprijs vandoor ging.

In de verliezerronde waren het Bert de Ruiter en Leon Blokker die zich de finale in speelden. Leon bleek te sterk voor Lydia Wouters, Ricardo Bal en Hans de Klerk. Bert maakte een eind aan het optreden van Andy Karel, Rob Baan en Dennis de Jong. In de finale was het dan Leon die aan het kortste eind trok en de zege aan Bart moest laten.

De hoogste finish onder de dames werd deze dag gegooid met 70, Daisy van Driel – Bakker liet hem uit haar handen komen. De hoogste finish bij de heren kwam met 164 uit handen van Cor Ernst. Erik van Rijswijk gooide 7 stuks de meeste maximum scores. Mike Codami gooide er 5 en Wesley Plaisier en Jeroen Gorter waren beiden goed voor 4 stuks.

Voor de foto’s kijkt u hier.