erik schierAfgelopen zondag werd aan de Stationsweg in Barendrecht het 7e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. 41 dames en heren melden zich ditmaal tijdig aan de wedstrijdtafel om zich in te schrijven voor de strijd waarna het toernooi in poulefase werd gestart.

Na de poules werden de deelnemers weer verdeeld over een winnaar en verliezerronde en zat het spel echt op de wagen. In de winnaarsronde waren het Cor Ernst en Erik van Rijswijk die zich de finale in speelden.

Cor maakte op weg naar de finale een eind aan het optreden van Remco Oost, Jan Karel en Stefan van Waterschoot. Erik van Rijswijk maakte een eind aan de aspiraties van Mike Codami, Bert de Ruiter en Stefano van Engelen. Ineen mooie finale was het Erik die aan het langste eind trok en daarmee zijn 2e toernooizege op rij bij Agnes & Schier boekte.

agnes ardy schierIn de verliezerronde waren het Ardy Jongenelen en Ruud Schipper die elkaar in de finale bestreden. Ardy plaatste zich hiervoor na winst op Michael de Waard, Wim Doesburg en Schier Gouman. Ruud kwam er ten koste van Vincent de Gelder, Richard de Jong en Simon Auperlee.
Ook in deze finale werd gestreden op het scherpst van de snede waarbij het Ardy was die de beslissende dubbel gooide en daarmee de verliezerronde op zijn naam schreef.

agnes stefan schierDe hoogste finish van de dag kwam met 161 uit handen van Stefan van Waterschoot terwijl Lydia Wouters met 112 de hoogste uitworp onder de dames wist te gooien.

In totaal werden er ditmaal 26 maximum scores gegooid waarvan Cor Ernst en Manuel Marques er met beiden 3 stuks de meest voor hun rekening namen.

lydia schierHet volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking vindt op zondag 14 juli plaats, die dag wordt er 301 dubbel in, dubbel uit gespeeld.