agnes nigel erik schierAfgelopen zondag werd in Barendrecht het 6e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. 53 dames en heren gingen deze dag de strijd met elkaar aan. Na de poulewedstrijden was iedereen goed ingespeeld en kon de strijd echt losbarsten.

In de winnaarsronde waren het Nigel van Milligen en Erik van Rijswijk die elkaar in de finale bestreden. Nigel maakte op weg naar de finale korte metten met Leon Blokker, Jan Karel en Patrick Toom. Erik had op zijn pad geen medelijden met Rowdy Rook, Peter de Bruin en Cor Ernst. In deze finale lieten beide heren sterk spel zien maar was het Erik die de laatste dubbel erin gooide en daarmee de toernooizege naar zich toetrok.

ben michelsIn de verliezerronde waren het Ben Michels en Ruud Schipper die elkaar in de finale ontmoeten. Ben kwam er ten koste van Marco Bontenbal, Ger Verroen en Ron Kars terwijl Ruud te sterk bleek voor Erik Visser, Vincent de Gelder, Ardy Jongenelen en Simon Auperlee. In de finale was Ben het koelbloedigst en trok hij aan het langste eind.

dairy van driel bakkerDe hoogste finish onder de dames kwam deze dag met 97 uit handen van Daisy van Driel terwijl Nigel van Milligen met 152 de hoogste uitworp van de dag had. Nigel nam met zes stuks ook de meeste van de 42 maximum scores voor zijn rekening. Dennis Zijdemans, Edwin Boot, Erik v. Rijswijk, Ardy Jongenelen en Cor Ernst gooiden er elk 3.

Op 2 juni wordt het 7e A&S ranking toernooi gespeeld.