koppelwinnaars 1Afgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het vijfde ranking toernooi van dit jaar gespeeld, ditmaal in koppelformaat. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel goed op de wagen en werd het knock-out.

Op de bovenste helft van de sheet waren het Geordi Martis / Wilbert van Veen die zich de finale in speelden. Gertjan Resoort / Mike Codame, Peter Zimmer / Ron Kars en Patrick Toom / Ruud v.d. Spek werden uitgeschakeld.

In de finale wachtten Cor Ernst / Peter de Bruin. Cor en Peter waren eerder te sterk voor Marco Bontenbal / Brian, Erik van Rijswijk / Bert de Ruiter en Ricardo Bal / Frans v.d. Linden. In de finale moesten Cor en Peter echter het hoofd buigen en de eer aan Geordi en Wilbert laten.

winnaars verliezerrondeIn de verliezerronde wisten Thom v.d. Herik / Michael de Waard en Edwin Boot / Geert van Wageningen de finale te bereiken. Thom en Michael schakelden achtereenvolgens Fred Verdonk / Danny de Reus, Ger en Lydia Verroen en Lorenzo en Kevin Verroen uit. Edwin en Geert plaatsten zich ten koste van Selina / Devon, Corrine Karel / Ardy Jongenelen en Wilco Mulder / Ruud Schipper. In deze finale waren het Edwin en Geert die er met de zege vandoor gingen.

 

De hoogste finish kwam deze dag met 160 ut handen van Eselina agnesdwin Boot. Selina Rook gooide met 73 de hoogste uitworp onder de dames.

Er werden ditmaal 42 maximum scores gegooid waarvan Frans v.d. Linden er met vier stuks de meeste voor zijn rekening nam. Jan Karel, Dennis Zijdemans, Nigel van Milligen en Wilbert van Veen waren allen goed voor drie stuks.

 

 

 

Halve finalisten