patrick toom schier goumanOp de laatste zondag in maart melden zich 59 dames en heren voor deelname aan het 4e Agnes & Schier toernooi in 2019. Aan het eind van de dag was het Cor Ernst die met de toernooizege op zak huiswaarts keerde, runner-up werd ditmaal Paktrick Toom.

Na de poulewedstrijden maakte Cor korte metten met achtereenvolgens Ruud v.d. Spek, Erik van Rijswijk, Dennis Zijdemans en Ron Kars. Patrick Toom liet op weg naar de finale sterk spel zien tegen Jan Karel, Mike Codani, Ruud Schipper en Jeroen van Die. In de finale moest Patrick echter toch het hoofd buigen voor Cor.

In de verliezerronde waren het Hans v.d. Giessen en Ben Michels die elkaar in de finale bestreden. Hans kwam er ten koste van Fred Verdonk, Vincent de Gelder, Richard de Jong en Ferry de Ling. Ben versloeg op weg naar de finale Ricardo Bal, Hans Stiphout en Dave Baan. In deze finale toonde Ben zich dan de sterkste waarmee hij de verliezerronde op zijn naam schreef.

De hoogste finish kwam deze dag met 167 uit handen van Jeroen van Die. Anneke Brown liet met 130 de hoogste dames finish noteren.

Cor Ernst nam met 4 stuks ook de meeste van de 41 maximum scores voor zijn rekening, Ben Michels, Patrick Toom, Ruud Schipper, Erik van Rijswijk en Stefano van Engelen waren elk goed voor 3 stuks. Daisy van Driel was de enige dame die er een op haar naam schreef.