toernooi 3 2019Afgelopen zondag werd in Barendrecht het 3e Agnes & Schier ranking toernooi gespeeld van dit jaar. Ditmaal werd gespeeld met een dubbel in, dubbel uit formaat. Evengoed was het net als een toernooi eerder Nigel van Milligen die er aan het eind van de dag met de toernooizege vandoor ging.

Na de poulewedstrijden opende Nigel met overwinningen op Oscar Wijsbroek, Thom v.d. Herik, Jurgen Hoogvliet en in de halve finale Dave Roelse. In de finale wachtte ditmaal Erik van Rijswijk. Erik was op zijn pad te sterk geweest voor Wilbert van Veen, Ruud Schipper, Leon Blokker en in de halve finale voor Jan Karel. In de finale was Erik echter ook niet opgewassen tegen Nigel en moest hij genoegen nemen met de 2e plaats.

toernooi 3 ronIn de verliezerronde speelden Patrick Huiskens en Ron Kars zich de finale in. Patrick schakelde Stefan Waterschoot, Remco Oost, Marco Bontenbal en Alwin Overduin uit terwijl Ron Kars te sterk bleek voor Lydia Wouters, Andy de Waay en Ben Michels. In de finale was het Ron die het trefzekerst was op de dubbel en die dan ook de verliezerronde op zijn naam schreef.

toernooi 3 roelseDaisy van Driel liet de hoogste damesfinish van de dag noteren met een mooie 126 finish. Dave Roelse ging daar echter met een 160 uitworp overheen.

toernooi 3 daisyDitmaal wisten slechts vijf spelers een maximum te gooien waarbij Stefano van Engelen en Nigel van Milligen dit elk tweemaal deden.

Het volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking vindt op zondag 31 maart plaats.