danny van trijpAfgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het laatste ranking toernooi van 2018 gespeeld. Bij een opkomst van 57 dames en heren was het Danny van Trijp die zich deze dag de sterkste toonde.

Na de poulewedstrijden werd het gestart met het serieuze werk en in de kwartfinale waren weer mooie partijen te zien. Danny van Trijp versloeg hierin Stefano van Engelen, Jeroen van Die liet Ricardo Ham in het stof doen bijten, Wilbert van Veen verloor van Edwin Rijsdijk en Geordie Martis moest de duimen leggen tegen Oscar Wijsbroek.

rijswijk schierVoor Oscar duurde het feest niet lang, in de halve finale was Erik van Rijswijk een maatje te groot.oscar schier jeroen Jeroen van Die redde het hierin niet tegen Danny van Trijp wat een finale van Trijp versus Erik van Rijswijk opleverde. Hierin was het van Trijp die de beslissende dubbel gooide en hiermee het laatste ranking toernooi van dit jaar op zijn naam schreef.

schier marcoIn de verliezerronde heerste Marco Los. Marco maakte tot aan de finale korte metten met Danny Mak, Gerrit Geelen en Vincent de Gelder. Tegenstander in de finale was Marco Meijboom die hierin kwam ten koste van Piet Langedijk, Ruud Schipper en Ricardo Bal. In de finale liet Los zien eigenlijk niet in de verliezerronde thuis te horen en moest Meijboom uiteindelijk genoegen nemen met de 2e plaats verliezerronde.

Lydia Wouters was ditmaal de beste dame. Winst op Anouk Lokum, Agnes Gouman en Daisy van Driel brachten haar de zege bij de dames.

schier vincentLydia Wouters gooide met 94 ook de hoogste damesfinish maar moest deze wel delen met Daisy van Driel die dit ook lukte. De hoogste finish van de dag kwam uit handen van Jan Karel die naast een 144 uitworp met 148 de hoogste finish van de dag uit zijn handen liet komen.

Van de 48 maximum scores die er gegooid werden nam Cor Ernst er met 7 stuks de meeste voor zijn rekening. Erik van Rijswijk was goed voor zes stuks terwijl Ricardo Ham tekende voor vijf 180 scores.

lydia schier daisyOp zondag 25 november is dan het eindtoernooi en hiervoor heeft de top 40 van de ranking zich geplaatst, mits aan minimaal 7 ranking toernooien bij Agnes & Schier is deelgenomen.