zereso zeverboomAfgelopen zondag werd het 10e Agnes & Schier ranking toernooi van 2018 gespeeld. Ditmaal mochten de deelnemers als duo’s aan de strijd deelnemen. Nadat de poules gespeeld waren werden de 37 deelnemende koppels verdeeld over een winnaar en verliezerronde.

Aan de winnaarskant waren het Zereso Zeverboom en Eddy Merlijn die zich de finale in speelden ten koste van Vincent de Gelder / Winston, Geordie Martis / Tristan Koedood en Jeroen van Die / Simon Auperlee. Tegenstanders in de finale werden Bert de Ruiter en Erik van Rijswijk. Bert en Erik waren succesvol tegen Ricardo Bal / Rodney Versloot, Gerrit Geelen / Nigel van Milligen en Jan Bakels / Marcel Koolmees.

eddy merlijnIn de finale boden Bert en Erik verbeten tegenstand, maar konden zij niet voorkomen dat Zereso en Merlijn er met de toernooizege vandoor gingen.

In de verliezerronde toonden Jurgen Watson en Geert van Wageningen zich de sterksten. Na winst op Agnes Gouman / Jaap Dijksman, Johnny Monte / Lau Zurhaar en Frans van Druten / Etienne Stuiver mochten zij het in de finale opnemen tegen Marco Meijboom en Gino Blom. Marco en Gino haalden de finale ten koste van Marco Los / Jens Los, Schier Gouman / Wilco Mulder en Patrick Huiskens / Kevin Wiersma.

In deze finale lieten Jurgen en Frans gaan kans onbenut en zij trokken dan ook de zege in de verliezerronde naar zich toe.

De hoogste finish kwam ditmaal met 161 uit handen van Jan Bakels terwijl Lydia Wouters met 72 de hoogste damesfinish gooide. In totaal werden er ditmaal 2 maximum scores gegooid, Jurgen Watson nam met 5 stuks het leeuwendeel voor zijn rekening terwijl Eddy Merlijn zich met 4 stuks ook niet onbetuigd liet.

Op zondag 28 oktober is het voorlaatste toernooi tellend voor de 1028 ranking. Iedereen kan zich dan weer tot 12.45 uur aan de Stationsweg 140 te Barendrecht inschrijven.