jeroen schierAfgelopen zondag werd in Barendrecht het 8e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. Bij een opkomst van 55 dames en heren was het Jeroen van Die die in de finale Jan Karel versloeg en er met de winst vandoor ging.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel echt op de wagen en werden de deelnemers verdeeld over een winnaar en verliezerronde. De favorieten maakten geen fouten en zij speelden zich allemaal de winnaarsronde in.

schier jan karelVoor lijstaanvoerder Gino Blom viel het doek meteen in het knock-out gedeelte, Jeroen van Die bleek te sterk. Een ronde later versloeg Jeroen Marcel Koolmees om vervolgens ook Ricardo Ham klop te geven. In de halve finale moest Thom v.d. Herik dan het hoofd buigen voor Jeroen. Jan Karel opende met winst op Marco Los waarna ook Dennis de Jong en in de halve finale Oscar Wijsbroek in het stof moesten bijten.

tristan schierIn de verliezerronde was het Tristan Koedood die er met de zege vandoor ging. Na winst op Michel Merrelaar, Daisy van Driel en Ardy Jongenelen werd in de finale Geert van Wageningen aan de zegekar gebonden. Geert was eerder nog wel te sterk voor Jan Snel, Gerrit Geelen en Ger Verroen.

oscar schierDe hoogste finish kwam ditmaal met 161 uit handen van Oscar Wijsbroek. Van de aanwezige dames wist Daisy van Driel met 93 de hoogste finish te gooien.

In totaal werden er ditmaal 32 maximum scores gegooid, Stefano van Engelen en Jeroen van Die namen er hiervan elk 4 voor hun rekening terwijl Gino Blom, Ben Michels en Thom v.d. Herik er elk drie stuks lieten noteren.

Het volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking vindt plaats op zondag 7 oktober. Die dag wordt er weer een koppeltoernooi gespeeld.