erik schier45 dames en heren verschenen afgelopen zondag in Barendrecht bij Agnes & Schier aan de ockey, ditmaal voor een dubbel in, dubbel uit toernooi.

Nadat de poules gespeeld waren ging het serieuze werk van start in de knock-out. Erik van Rijswijk stond zo net na de vakantie al op scherp en hij schakelde achtereenvolgens Vincent de Gelder, Jan Karel en Geordie Martis uit waarna hij in de finale mocht aantreden tegen Marco Los. Marco geraakte in de finale ten koste van Johnny Monte, Ardy Jongenelen, Cor Ernst en Gino Blom. In de finale was het Erik die trefzekerder was op de dubbel en dit leverde hem dan ook een 5-2 overwinning op.

In de verliezerronde waren het Ricardo Bal en Remco Mak die zich de finale in speelden. Ricardo kwam er via overwinningen op Robert-Jan Koolstra, Jaap Dijksman, Rob Baan en Gerrit Geelen. Remco haalde de finale met de uitschakeling van Remco Oost, Hans Stiphout en Agnes Gouman. In deze finale was het Remco Mak die met 4-1 aan het langste eind trok.

Agnes Gouman was ditmaal de beste dame terwijl Daisy van Driel met 85 de hoogste finish van de dames gooide. Geordie Martis gooide met 148 de hoogste uitworp van het toernooi.

Er werden ditmaal slechts 2 maximum scores gegooid, Gino Blom en Oscar Wijsbroek gooiden er elk 1.