jurgen hoogvlietAfgelopen zondag verschenen 72 dames en heren op het 3e toernooi van de Agnes & Schier ranking 2018. Ditmaal werd er in een dubbel in, dubbel uit format gespeeld. Nadat de poules gespeeld waren zat het spel goed op de wagen en werd er in knock-out verder gegaan.

In de kwartfinale mooie partijen waarbij Mitchell von Schukkmann won van Stefano van Engelen, Marco Los het niet redde tegen Gino Blom, Jurgen Hoogvliet te sterk was voor Hans den Ouden en Johnny Monte het af moest leggen tegen Nigel van Milligen.

In de halve finale versloeg Mitchell von Schukkmann dan Gino Blom terwijl Jurgen Hoogvliet de dubbel beter wist te raken als Nigel van Milligen. In de finale die volgde moest Mitchell met 5-2 het hoofd buigen voor Jurgen die hiermee zijn 2e toernooizege op rij boekte op de A&S ranking.

In de verliezerronde was het Dominique Kudret die iedereen de baas was. Dominique versloeg achtereenvolgens Schier Gouman, Robert-Jan Koolstra, Simon Auperlee, Jan de Vormer en in de finale Wilco Mulder. Wilco was eerder nog te sterk gebleken voor Chiel Schouten, Barry Bonte, Rudolph van Meeteren, Marco v.d. Kant en Ardy Jongenelen.

De hoogste finish bleef ditmaal op 126 hangen en werd gegooid door Mitchell von Schukkmann en Jurgen Hoogvliet.

Het volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking is op zondag 8 april en dan werd er weer single 501 gespeeld.