anouk marco los44 dames en heren trotseerden afgelopen zondag de hitte en melden zich bij Agnes & Schier voor deelname aan het 7e ranking toernooi van dit jaar. In de poulefase waren er geen echte verrassingen en dus vonden we alle favorieten terug in de winnaarsronde.

De afwezigheid van Cor Ernst bracht de nr. 2 van de ranking, Jurgen Hoogvliet op de koppositie. Bij de laatste 16 ging Jurgen echter al onderuit tegen Stefano van Engelen waardoor zijn winst beperkt bleef. Stefano ging hierna onverdroten voort en hij versloeg in de kwartfinale Roy Gokoel. Jan Karel was deze dag ook op dreef en na de uitschakeling van Anoop Ramdajal maakte hij in de kwartfinale een eind aan het optreden van Wesley Plaisier. Marco los schakelde in deze fase Thom v.d. Herik uit terwijl Jan Bakels enigszins verrassend verloor van Jan Postma.

anouk jan karel schierIn de halve finale werd geen leg te veel gespeeld, Jan Karel was met 4-0 te sterk voor Stefano van Engelen en Marco Los versloeg met dezelfde cijfers Jan Postma. Ook in de finale tussen Jan en Marco werd geen leg te veel gespeeld, met 5-0 moest Jan het hoofd buigen voor Marco die daarmee zijn eerste toernooizege bij Agnes & Schier behaalde.

anouk geordiIn de verliezerronde zagen we Ronald Visser weer eens terug in een finale. Winst op Danny Mak, Menno Angenent, en Wilco Mulder bracht Ronald daar. Tegenstander in deze finale werd Geordi Martis. Geordi was op weg naar de finale te sterk voor Schier Gouman, Michael v.d. Veer en Ron Kars. In de finale tussen Geordi en Ronald was het Geordi die het scherpst stond en met 4-2 de verliezerronde op zijn naam schreef.

anouk corrine schierBij de dames ging Corrine Karel er met de eer vandoor, zij versloeg Agnes Gouman die met 78 wel de hoogste damesfinish gooide.

De hoogste uitworp van het toernooi kwam met 127 uit handen van Wim Doesburg.

Op zondag 18 juni is het volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking, ook dan kan men weer tot 12.45 uur aan de Stationsweg 140 te Barendrecht inschrijven.

wim anouk schierOp vrijdag 16 juni start er bij Agnes & Schier een zomerranking. Om de twee weken kan men zich op de vrijdagavond tot 19.15 uur inschrijven voor een bedrag van 4€. Dit bedrag gaat naar het finaletoernooi waarbij Agnes & Schier er nog 1 € per deelname bij leggen. Een ieder die ten minste driemaal heeft deelgenomen plaatst zich voor dit finaletoernooi wat op vrijdag 25 augustus gespeeld wordt. De aanvang van deze toernooien is 19.30 uur.