anouk erik schier39 dames en heren verschenen aan de ockey bij Agnes & Schier voor deelname aan het laatste ranking toernooi van 2016. Het was Erik van Rijswijk die er met de zege vandoor ging met een 5-3 overwinning op Jeroen van die in de finale.

In de poulewedstrijden liepen beide finalisten tegen een nederlaag aan, Erik verloor van Fer Nobel maar werd wel 1e in de poule. Jeroen moest het hoofd buigen voor Jan Bakels en eindigde als 2e in zijn poule achter Jan. Rob Baan, Jan Karel, Cor Ernst, Geordi Martis, Dennis de Jong en Johnny Monte waren de overige poulewinnaars.

anouk jeroenIn het knock-out gedeelte vielen de poulewinnaars bij bosjes, Rob Baan verloor van Remco Wiersma, Johnny Monte kwam te kort tegen Jeroen van Die, Jan Karel redde het niet tegen Ben Michels, Geordi Martis ging onderuit tegen Marcel Koolmees en Dennis de Jong moest het hoofd buigen voor Danny Noordijk.

In de kwartfinale versloeg Jeroen van Die met 3-1 Remco Wiersma, Marcel Koolmees boekte een 3-0 overwinning op Ben Michels, Erik van Rijswijk was met 3-1 te sterk voor Jan Bakels en Cor Ernst versloeg met 3-0 Danny Noordijk. Jeroen van Die plaatste zich vervolgens met een 4-1 overwinning op Marcel Koolmees voor de finale terwijl Erik van Rijswijk met 4-3 Cor Ernst uit de finale hield. In de finale trok Erik dan aan het langste eind.

anouk thijs SchierIn de verliezerronde ging de overwinning naar Thijs Otto die in de finale Kevin Hofland met 4-1 versloeg. Thijs schakelde eerder Melvin van Hulst, Willem Sleypen en Peter Zimmer uit. Kevin was eerder te sterk voor Corrine Karel, John van Beugem en Schier Gouman.

anouk daisyDaisy van Driel was ditmaal de beste dame terwijl Priscilla Huiskens met 90 de hoogste finish onder de dames gooide. Tristan Koedood gooide met 141 de hoogste finish van het toernooi. Cor Ernst nam met 4 stuks de meeste van de 180 scores voor zijn rekening.

De top 32 van de ranking heeft zich voor het eindtoernooi geplaatst en zij worden op 18 december bij Agnes & Schier verwacht voor de strijd om de euro’s.