cor schier40 deelnemers melden zich bij Agnes & Schier voor de strijd op het 9e ranking toernooi. Ook nu weer werd er gestart in poules waarbij Jurgen Hoogvliet, Cor Ernst, Erik van Rijswijk, Jaap Dijksman, John van Beugen, Remco Wiersma, Tristan Koedood, Stefan Waterschoot en Jan Bakels zich van hun beste kant lieten zien en als poulewinnaar verder gingen in het knock-out gedeelte.

Negen poules en dus mochten bij de laatste 16 de eerste poulewinnaars tegen elkaar aantreden. Jan Bakels verloor dit onderonsje met Jurgen Hoogvliet. Van de overige poulewinnaars verloor Remco Wiersma van Dennis de Jong.

In de kartfinale moest Jurgen Hoogvliet dan het hoofd buigen voor John van Beugen, was Erik van Rijswijk te sterk voor Tristan Koedood, maakte Cor Ernst een eind aan het optreden van Dennis de Jong en schakelde Jaap Dijksman Stefan Waterschoot uit.

In de halve finale was Erik van Rijswijk met 4-2 te sterk voor John van Beugen en kreeg Jaap Dijksman met 4-0 om de oren van Cor Ernst. In de finale liep Erik tegen Cor al snel tegen een 3-0 achterstand aan en deze wist hij niet meer ongedaan te maken. Met o.a. een 128 finish wist Erik nog wel tot 4-3 terug te komen maar met een 13 darts leg maakte Cor een eind aan de partij en schreef daarmee het 9e toernooi op zijn naam.

danny noordijk schierIn de verliezerronde was het Danny Noordijk die heerste. Danny versloeg achtereenvolgens Ben Dienaar, Maurice Burgemeester, Rob Baan, Simon Auperlee en in de finale Ron Kars. Ron was op weg naar de finale nog te sterk geweest voor Winston v.d. Graaf, Johnny Monte en Geordie Martis.

daisy schierDaisy van Driel toonde zich ditmaal de sterkste dame, na winst op Priscilla Huiskens en Agnes Gouman werd in de damesfinale Anouk van Lokum verslagen.

Daisy gooide met 87 ook de hoogste finish onder de dames. Erik van Rijswijk had met 128 de hoogste uitworp bij de heren, voor beiden was er een door café Havenicht gesponsorde enveloppe.

Erik liet met vijf stuks ook de meeste maximum scores noteren, Cor Ernst was goed voor vier stuks terwijl Jan Karel er gooide waarmee het totaal op 27 kwam.

Het volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking vindt plaats op zondag 6 november.