nigel erikAfgelopen zondag schreven Erik van Rijswijk / Nigel van Milligen het 8e Agnes & Schier ranking toernooi op hun naam, in de finale werd het duo Jan Snel / Giovanni Jongenelen verslagen.

Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren vond men toch enige verrassende koppels in de verliezerronde terug, Cor Ernst / Wim Doesburg en Jan de Vormer / Jeroen van Die werden daar op voorhand niet verwacht.

Ook het duo Jan Snel / Giovanni Jongenelen droegen zorg voor een verrassing, zij kwamen als 2e uit de poule en versloegen vervolgens Schier & Agnes Gouman, Ron Kars / Peter Zimmer en in de halve finale Davey van Hulst / Dennis Zijdermans. In de finale mochten Jan en Giovanni dan aantreden tegen Erik van Rijswijk / Nigel van Milligen.

snel giovanni jongenelenErik en Nigel stapten als poulewinnaar de winnaarsronde in en schakelden vervolgens Maurice Burgemeester / John Vink en Geordi Martis / Wesley Plaisier uit. In de finale mochten zij dan voor de 2e maal deze dag aantreden tegen Jan Snel / Giovanni Jongenelen. In de poule waren Erik en Nigel nipt met 3-2 te sterk, in de finale was het verschil iets groter. O.a. een 180 score en een 136 finish van Erik brachten hen een 5-1 overwinning en de toernooizege.

In de verliezerronde waren het Cor Ernst / Wim Doesburg die er met de winst vandoor gingen. Via Jan de Vormer / Jeroen van Die en Winston v.d. Graaf / Melvin van Hulst speelden zij zich de finale in waarin Remco Oost / Mark Kromowitono het hoofd moesten buigen. Remco en Mark versloegen eerder Axel Zwaving / Johnny Monte en Rob en Caren Baan.

agnes schierDe hoogste finish van de dag kwam met 136 uit handen van Erik van Rijswijk terwijl Agnes Gouman met 60 de hoogste uitworp onder de dames gooide. Agnes toonde zich deze dag ook de beste dame. Wesley Plaisier gooide met 4 stuks de meeste 180 scores.

Het volgende toernooi van de Agnes & Schier ranking vindt plaats op zondag 9 oktober, ook dan kan men zich weer tot 12.45 uur aan de Stationsweg 140 te Barendrecht inschrijven.