jan karel schier44 deelnemers melden zich afgelopen zondag bij Agnes & Schier aan de wedstrijdtafel voor deelname aan het 12e en laatste ranking toernooi van 2019. Nadat de poules gespeeld waren zat het spel echt op de wagen en werd er op het scherpst van de snede gestreden.

In de winnaarsronde was het Jan Karel die iedereen zijn wil oplegde. Jan opende het knock-out gedeelte met een overwinning op Mike Codami waarna hij ook Rob Baan, Cor Ernst en Donny Scheurwater in het stof beten. In de finale moest Jan aantreden tegen Jan Bakels die op zijn pad naar de finale achtereenvolgens Ron Kars, Oscar Wijsbroek en Nigel van Milligen aan zijn zegekar bond. In de finale moest Jan echter in Jan dan toch zijn meerdere erkennen en genoegen nemen met de 2e plaats.

erik schierAfgelopen zondag werd aan de Stationsweg in Barendrecht het 7e toernooi van de Agnes & Schier ranking gespeeld. 41 dames en heren melden zich ditmaal tijdig aan de wedstrijdtafel om zich in te schrijven voor de strijd waarna het toernooi in poulefase werd gestart.

Na de poules werden de deelnemers weer verdeeld over een winnaar en verliezerronde en zat het spel echt op de wagen. In de winnaarsronde waren het Cor Ernst en Erik van Rijswijk die zich de finale in speelden.

koppelwinnaars 1Afgelopen zondag werd bij Agnes & Schier het vijfde ranking toernooi van dit jaar gespeeld, ditmaal in koppelformaat. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren zat het spel goed op de wagen en werd het knock-out.

Op de bovenste helft van de sheet waren het Geordi Martis / Wilbert van Veen die zich de finale in speelden. Gertjan Resoort / Mike Codame, Peter Zimmer / Ron Kars en Patrick Toom / Ruud v.d. Spek werden uitgeschakeld.

cor agneAfgelopen zondag vond bij Agnes & Schier te Barendrecht het eerste toernooi van de 2019 ranking plaats. Zij mochten zich verheugen met de opkomst van 78 dames en heren die de strijd op de dartbanen met elkaar aangingen. Ondanks wat computerproblemen verliep het toernooi goed en kon men zich na de poulewedstrijden opmaken voor de knock-out fase.